Sunnuntai iltana pakkasimme auton täyteen tavaraa ja koiria. Matka Ahvenanmaalle alkoi. Mukana mie ja Unelma sekä Asta Karan ja Usvan kanssa. Ajoimme yötä myöten Turkuun ja siitä sitten Viginlinen Mariellalla Maarianhaminaan. Matka meni lupsakkaasti lumisateesta ja liukkaasta kelistä huolimatta. 
Maarianhaminasta sitten kurvailimme Eckeröön. Matkalla ihmettelimme luonnon voimia, sillä kääntipä katsetta minne päin hyväänsä, aina näkyi kaatuneita puita!
Perillä Elly ja Ressu palvelusväkineen odottivat meitä.

 

tammi1.jpg
tammi19.jpg

Rattoisasti päivät hurahti perillä. Päivällä metsässä koirien kanssa ja illat nauttien paikallisia herkkuja.

tammi.jpg

Emännän ei tarvinnut olla yksin keittiössä!

jaljet.jpg
Jänön jäljet kalliolla

Pääsimme kuuntelemaan ajoa! Näimme jäniksen vanhoja sekä uusia jälkiä sekä tietenkin kauriin jälkiä, joita oli enemmän kuin jäniksen jälkiä. Ajettavia ei kuitenkaan hyvästä yrityksetä huolimatta päästy näkemään!

tammi2.jpg

Kaikin puolin mukava ja antoisa reissu. Oli mukava nähdä kuinka hyvin Elly on kotiintunut Fredin ja Rigmortin luokse. Sen parhaat kaverit on nykyään poikansa Ressu ja kissa Bulle. Kun Unelma komensi Bullea, meni Elly väliin ja saman se teki myös lenkillä kun Unelma yritti tutustua paikallisiin koiriin! Kunigatar on kunigatar, paikasta riippumatta!

Kotimatkalle lähdimme torstaina iltapäivällä ja kotona olimme perjantai aamuna, väsyneinä mutta onnellisina kun olimme voineet tehdä tämän unohtumattoman "miniloman".