"Joensuusta läntee,  Kuopiosta pohjoiseen. Ei enää duunii, painan puita uuniin. Syvemmälle skutsiin mee". Kuten JVG sen ilmaisee kappaleessa: Ikuinen vappu!

20190825_082822-COLLAGE.jpg
Unelma lähdössä skutsiin

Kesän näyttelyreisujen jälkeen harrastaminen siirtynyt metsään! Elo-syyskuun vaiheetteessa osallistuin Unelman ja Pipsan kanssa Astalan ajoihin Taivalkoskella. Sinne mennessä vierailin Jokelaisen Mikan ja hänen laumansa vieraana Pielavedellä. Reissu oli muuten oikein mukava mutta sää ei oikein suosinut. Oli liian lämmintä! Jouduimme juoksuttaa koiria iltamyöhällä ja aikaisin aamulla. Ajettavia kuitenkin löytyi aika mukavasti!

Kotipuolessa on käyty myös ahkerasti ajattamassa. Myös täältä löytyy ajettavia mutta kovin pieniä ovat olleet mitä olen päässyt näkemään. 

syksy2019.jpg
Asta. Teuvo, Jens ja Rigmort 

Elly ja Ressu Ahvenanmaalta kävivät myös syyskuussa itäisessä suomessa! Rääkkylässä pääsimme kuuntelemaan Ellyn ajoa oikein laavulta käsin!

Ja sitten yksi asia joka ärsyttää! UP.n lyhyt kaksiakkuinen panta! Siis sen antenni kääntyy alaspäin ja sojottaa jopa jalkojen väliin minun koirilla! Olen ilmeiseti lähes yksin ongelmani kanssa kun siitä ei oo kuulema muut valittanyt! Tiedän kyllä pari tapausta että on valitettu mutta vastaus on sama kuin mulle! "Vika koirassa tai käyttäjässä!" MIKSI myydään epäsopivaa laitetta beaglelle! Huomautuksena vielä että pannan kireys on sopiva!

panta.jpg
Pipsa ja tässä kuvassa laite "parhainmillaan"