pm3.jpg
Unelma

Sateisessa syyssäässä kisattiin pe 11.10.2019 Pohjois-Karjalan Piirinmestaruudesta. Samalla koe toimi karsintakilpailuna Idän lohkoon, joka kisataan 26.10. myös Pohjois-Karjalassa, keskuspaikkana Hotelli Julie.

Osallistui kokeeseeen Unelman ojaajana ja saavutimme kolmannen sijan ja sen himoitun jatkopaikan Idän Lohkoon! Hyvä myö!

pm1.jpg

Ylituomari Markku Raijas, palkintotuomari Pertti Kinnunen, ryhmätuomari Reija Ahonen, ylituomariryhmän autonkuljettaja Viljo Savinainen ja kokeen sihteeri Evita Majoinen Unelman hakua seuraamassa.

Päivän kulku: Arvonnassa sai maastoksi Tannisenvaaran ja jo silloin nousi adrenaliini tasoni!!! Tiedän että lähes aina siellä ajot päättyvät rakennusten alle ja ei "Tannisen vaara pettänyt" tälläkään kertaa! Eka ajo 24 min ja jänis oli talon alla! Tämä saattoi kyllä olla tälläkertaa  positiivistä sillä toinen jänis löytyi pitkän 125 min haun jälkeen ja vaihtelevassa sateessa, piilottelevaa jänistä, Unelma ei pyttynyt ajamaan kuin tyydyttäväsi 67 min. Ekaan erää oli kuitenkin kertynyt 91 ajominuuttia. Toinen erä jäi 43 hakuminuutin jälkeen tyhjäksi. Yhteispisteet BEAJ3 / 44.29 jotka riitti kuitenkin kokonaiskisan kolmanteen sijaa!

pm2.jpg
Vaikka vettä satoi ajoittain niin Unelman tuomarit eivät istuneet vain autossa!

Maliskan Pipsa osallistui myös kokeeseen isäntänsä Mikan ohjauksessa. Pipsa oli löytänyt nopeasti ekan ajettavan ja kyydinnyt sitä 54min mutta myös siellä maastossa oli toinen ajettava jäänyt löytymättä. Pipsan pisteet 28,75 ja BEAJ0.

Tulokset: https://koiratietokanta.fi/ajokoetulokset/Joensuu_20191011.htm