kukka.jpg

Tämä on lyhyt katsaus siitä mitä on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana koirarintamalla!

Kevät ja kesä meni koronakaranteenissä. Loppukesästä kuitenkin oli Suomen Beaglejärjestön vuosikokous jossa palkintoja sateli emännälle ja Unelmalle. Sain SBJ.n hopeisen ansiomerkin. Kasvattajamaljan toinen sija tuli Maliskan kennelille ja kasvattajakilpailun kolmas sija. Hopeisen Wilhelm Schauman periyttäjäpalkinnon sai Unelma.
Kiitos kaikille kasvattieni omistajille! On hienoa tehdä yhteistyötä kanssanne ja erityis kiitos Astalan kennelin Vesalle ja Merjalle, Astalan vanavedessä on hyvä purjehtia!

kyy20.jpg

Heinäkuussa kyy pisti Unelmaa ja silloin oli kyllä lähellä että selviääkö koira vai ei! Mutta siitä vaan selvittiin! 

Syksy on mennyt kokeissa! Muutamaa koetta olen ollut itse järjestämässä ja lisäksi olen yrittänyt viedä kasvatteja kokeisiin.

Pipsa onnistui Piirinmestaruuskokeessa niin hyvin että voitti kokeen, mutta sitten loukkaantuminen harjoituksissa katkaisi Ajovoittajaan pääsy haaveet. Tikku pisti nivustaipeeseen ja siihen ommeltiin 7 tikkiä. Onni onnettomuudessa että sisäkalut ja lihakset säilyivät ehjänä ja nyt Pipsa on jälleen metsäkunnossa.

Lempi on myös kunnostautunut kokeissa ja saavuttanut BEAJ2 tuloksen joka oikeuttaa saamaan EK-numeron! Lisäksi Lempi ajoi itsensä P-K.n Kennelmiesten mestariksi. Tulokset!

Elly tytäristä Ahosen Sakarin omistama Maliskan Pirre ajoi myös BEAJ1 tuloksen P-S.n Piirinmestaruuskokeessa.

Unelman tyttäristä Pajusen Lauran ja Eerikin omistama Maliskan Sissi Sinipiika ajoi myös BEAJ1 tuloksen Idän lohkovalinnasa Siilinjärvellä.

Unelman pojista on kokeissa käynyt Saku Santeri. Sakun paras tulos on P-K.n piirinmetstaruuskokeesta BEAJ3 tulos.