u011119.jpg

Unelmalla oli ollut jo pitkään hillitön ruokahalu sekä vettä kului paljon  mutta kuitenkin on ollut sisäsiisti ja pystyi olemaan 8-10h pissimättä. Eikä edes nukkumapaikka ollut märkä tai haissut pissille.

Muutaman vuoden se on näyttänyt silmääni pullukalta vaikka ruokavalio on tosi tarkka, sillä olen  mittannut ruoan. Eläinlääkärissä on käyty jo useita kertoja. On otettu verikokeita ja ultrattu ym. Sydämmessä todettiin lievä sivuääni ja epäilys oli että siksi kertyy nestettä vartaloon. Kokeilimme nesteenpoisto lääkitystä mutta siitä ei ollut vastaavaa hyötyä joten se loputettiin.

Kun Unlma söi lunta ja multaa ym kokeiltiin närästyslääkitystä muutama kuukausi mutta siitäkään ei ollut mitään hyötyä.

Talvella alkoi sitten karvanlähtö ja kyljet näyttivät lähes karvattomilta. Taas lääkäriin ja tutkimuksissa paljastui pissatulehdus. 2x antibiottikuuria  Unelma söi mutta edelleen vettä kului liikaa. Virtsanäyte oli puhdas! Sitten vesi oli "kortilla". Se mitataan ja siihen laitetaan Nutrisal Plus jauhetta ja pikkuhiljaa sen määrää lasketaan niin että päästäisiin n 7 dl / vk. Maaliskuun alussaa vettä kului 1,5l ja loppuvaiheessa n 1l. 

Mielestäni Unelman runsas juominen "jäi päälle" silloin 2020 kun se kyykäärme pisti mutta tällehän ei ole tieteellistä näyttöä vain minun mututuntuma! 

Viimeiset päivät mentiin kipulääkeen voimalla ja  24.4.2023 Unelma pääsi ansaittuun lepoon. Kiitos Unelma yhteisistä muistorikkaista vuosista!