Mamman rangaistus 5 vuorokautta väliaikaista metsästyskieltoa ja kotiaresti! Näin se meille selitti ja lyhenteet on jotain erotuomarikieltä. Ai mistäkö tämä rangaistus tuli? Nooo...meidän Yläpihan emäntä Anja täytti vuosia. On muuten ukon veljen vaimo ja tosi mukava immeinen. Mamma teki sille sitten oman laulunsanoituksen. Onneksi ei kuitenkaan säveltä, eikä ainakaan itse sitä esittänyt. Jos se olisi sen itse vielä laulanut, rangaistus olisi varmaan ollut niin pitkä, että eipä olisi tänä  syksynä enään metsään päästy. Sen laulun oli esittänyt ihan oikea taiteilija ja hyvin oli kuulema esittänytkin ja ihan hauska ollut.

Mamma ei ollut meinannut tunnustaa, että hän on ne sanat tehnyt, mutta jostain syystä Anja oli arvannut. Niin olihan sen mamman pitänyt se lopulta tunnustaa.

Ja sitten oli kokoontunut paikalla oleva tuomarineuvosto(jääkiekko erotuomareita) ja langettanut mammalle rangastuksen. Nyt me sitten päätettiin yhdessä anoa loppuajalle siirto, kun onhan tässä jo 3 päivä menneillään, kun metsää ei olla päästy! Rangaistus on mielestämme kohtuuton pidettäväksi yhtämittaa.

Siispä: Arvoisa tuomarineuvosto: Anomme Teiltä kohteliaamin, että loppurangaistus siirrettäisiin pidettäväksi 24-26.12.2007.  Huommen aamulla me haluaisimme mennä metsään ja jos se yhtään asiaa lieventää,niin mamma on luvannut jättää haulikon kotiin!

Pikaista vastausta odottaen: Ritke, Friidu ja Mariko