Tänään on Eetun eka nimipäivä, mutta ei se vielä nakkimakkarakakkua saa! Terhakka on poika, kuten muutkin pentuni ovat.


Eetu

Eetulla oli syntyessään aika iso valkoinen merkki otsassa, mutta nyt se on kadonnut kokonaan. Samoin muilta ovat valkoiset otsamerkit kadonneet. Vain Ekulla on se valkoinen piirto otsassa, mikä sillä oli jo syntyessään.  Niskassa/selässä oleva merkki Eetulla vielä jotenkuten näkyy, samoin Elmoilla.


Kasvokuva ja kuono maassa, mutta niihän se ajavalla koiralla pitääkin olla

Eilen eläilääkäri kävi meillä kiusaamassa hauveleita ja minua. Ensin se kaiveli minun suuta ja sitten pentujen suita. Sitten se vielä pisti niita pikkuisia ja jokainen niistä vinkaisi. Minä valvoin niiden tekemisiä.  Minna ja mamma avusti eläinlääkäriä ja sitten niillä oli pöydän päällys täynnä hammasharjoja ja papereita. Yhteen pahvikuoreen sitten ne harjapussit laittoivat ja eläilääkäri otti ne mukaansa ja vei postiin! Parin viikon päästä selviää isyys!

Jannityksellä odotamme kumpi on kenenkin isä. Mamman veikkaus on, että Ekku ja Essy ovat Laten ja  loput Eräneuvoksen pentuja.  Olisi kyllä aika ihme jos Eetu ja Elmo olisi eri isälle, sillä niin saman näköisiä ja oloisia ne on. Eetu on niistä se rohkeampi, mutta ei Elmo sille paljon häviä. Ne on jokapaikassa yleensä ekana.

Meillä kävi viikolla yksi täti ja se otti meistä hirveeeesti kuvia. Toivottavasti se niitä laittaa myös mammalle jotta Tekin pääsette niitä ihailemaan, toivoo Mariko