nav2023.jpg
Kuva: Pohjois-Pohjanmaan Beagle/ Naisten ajovoittaja sivuilta

Raahessa kisattiin 18.11.2023 Naisten Ajovoittaja 2023 johon minulla oli Pipsan kanssa etuoikeus osallistua edellisen vuoden voittajana. Järjestelytoimikunta oli jälleen kerran onnistunut luomaan upeat puitteet kokeelle. Maastot olivat jänisrikkaita ja susivapaita.
Keli oli osassa maastoista haasteellinen karppakelin takia, mutta suuremmilta vahingoilta vältyttiin. Itse ainakin pelkäsi kokoajan metsässä, kuinka Pipsan jalat kestävät kun välillä hanki petti ja välillä kesti, mutta hyvin selvittiin. Ainoastaan jonkun verran punoittivat jalkojen sisäpuolet sekä tassut mutta verta niistä ei tullut!

Pipsa ajoi BEAJ 1 tuloksen 93,0 pist ja voitti ylivoimaisesti NAVin!

Tulokset: https://koiratietokanta.fi/ajokoetulokset/Raahe_20231118.htm

Olen erittäin onnellinen että vielä näillä kymmenillä jaksan ja kykenen lähtemään ”toiselle puolen suomea” ajamaan ajokokeisiin sekä samalla tapaamaan tuttuja vuosien varrelta ja ainahan sieltä joku uusi tuttavuus tarttuu matkaan. Mukavaa oli ja erityisesti kiitos Sinikalle kun lähdit tuomariksi ja matkaseuraksi.

Onnitteluja on tullut valtavasti, Kiitos kaikille. Kyselyjä on herättänyt ”hienot palkinnot” joita meidän kuvitellaan saaneen joten listasin tähän saamamme palkinnot!

anav2023.jpg
Pipsan mittojen mukaan tilattu takki

Kiertopalkinto: Johon koiran omistaja hankkii laatan ja kaiverruttaa sen omakustanteisesti sekä toimittaa seuraavaan NAViin
Pokaali ja ajovoittajaviitta
Pääpalkinto lienee Haukkulan lahjoittama koiran takki! Sitä mainostettiin ainakin että mittojen mukaan ja näinhän myö tilattiin ( selän mitta kysyttiin tilauksessa)
Kaula- ja korvakorusetti, jossa puiset beaglet
Valion Koiranruoka säkki 15kg sekä Valion pipo
Ravintolisä koiralle 2 purkkia
Puinen beaglemuistopalkinto
Salaattikulho ja ottimet
Karkkipussi
Käsivoide sekä hierova/tuoksuva suihkusaippua

Lisäksi saimme reppujakkaran, joka tuli pisimmästä ajoon johtaneesta hausta.