Päivällä me mamman kanssa kävimme katsomassa mitä se ukko seillä metsässä tekee! Se kun on viimme aikoina kaikki vapaa-aikansa viettänyt metsässä. Se nyt ei vielä ihme ole, sillä siellähän se joka tapauksessa vapaa-aikansa on , mutta nyt sillä on ollut mukana vain sellainen savuava ja pahalle haiseva kone; moottorisahaksi sanovat. Ei ole koiraa, eikä mammaa ollut mukana? Tänäänpä se meille selvisi, mitä se on siellä tehnyt.


Ukko on kaatanut puita, että puput saa ruokaa!


Tosi paljon on kyllä nyt pupuille ruokaa!


Sieltä se ukkokin kelkkoineen ja sahoineen löytyi, kun tarpeeksi kauas jaksoimme mennä.


Minä ihmettelen miten ison kasan on pöllejä kasannut hän. On se siis muutakin saanut aikaiseksi kuin pupulle ruokaa. Se on tehnyt polttopuita.


Tältä se kasa kauempaa näytti.


Osan se oli jo pilkkonut, mutta nuo pitkät se kuulema jättää kevääseen.

Minä olisin viihtynyt siellä ukon seurana, mutta taas mammalla oli kiire ja piti tulla takki lepattaen sisälle. Pakkasta oli kuulema reilut 10 astetta ja mammaa varmaankin kylmi, kun se niin kiireellä halusi sieltä pois. Tavallisesti sekin viihtyy siellä metsässä, mutta nyt nuo ihmiset ovat aivan kummallisia, kun ne vaan menee joko yksin metsään tai niillä on jo valmiiksi sieltä kiire pois!! Kaikkea ei voi pikkukoira ymmärtää; terveisin Mariko.

Ps. Sitten jos joku jossain näkee myytävänä tuolaisen kyltin, kuin alakuvassa on, niin meille saa tuoda sellaisen ja mammlta periä rahat! Tuo kyltti on Viltsun kodin ovessa ja minä haluan meille samanlaisen!