mikkeli040818.jpg
Ruuti 

Eilen olimme ryhmänäyttelyssä Mikkelissä jossa tuomarina oli Aila Lehmussaari. 
Kasvateistani uroksista esitin kehässä Rekun joka sai Erittäin hyvän EH. 
Nartuista Ruuti oli erinomaisessa kunnossa ja se myös palkittiin erinomaisella ja varasertillä!
Ruutihan oli paras narttu 2 ja hävisi vain roppikoiralle! JUN ERI1 SA PN2 VARASERT.
Erityisesti kasvattajana mieltä ilahdutti tuomarin kommentti Parasnarttu kehän jälkeen:" Voittajakoiran pää ja Ruutin runko yhdistettynä, olisi täydellinen narttu!"
Toinen näyttelyssä ollut kasvattinarttuni oli Raisu, joka edelleen on massava. Raisulla on mielestäni todella kaunis pää, eikä rungossakaan ole muuta moitittavaa kuin että se on lihava!
Omistajat lupasivat kiinnittää entisestää huomiota Raisun ruokavalioon ja liikuntaa kuulema tulee syksynmittaan riittävästi. Ehkäpä ensi vuonna Raisu on ERIkunnossa!

Kaikki kasvattini käyttäytyivät kehässä aivan mukavasti, vaikkakin vielä tarvitsevat harjoitusta että se kuono ei olisi kokoaikaa maassa ja veto päällä hajujen perään.

P-K.n beagleyhdistys järjestää 14.8 ja 28.8 klo.19 Lehmon koulun parkkipaikalla näyttelyharjoitukset jonne kaikki ovat tervetulleita!

valk.vatut.jpg
Tälläinen luonnon oikku sattui eteeni viime viikolla kun olin keräämässä vattuja! Kypsiä keltaisia vattuja useassa oksassa tai oikeammin kokonainen puska niitä. Happamia olivat normaaleihin vattuihin verrattuna!