Astutettu Kva & Mva EK 1804 Maliskan Elly uroksella EK 1917 Astalan Runolf. Pentujen odotetaan syntyvän maaliskuun alkupuolella ja luovutus iässä ne ovat huhtikuun loppupuolella! 
Pentueen sukutaulu: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI53259/09&ReknoE=ER20320/10

hailuodon%20j%C3%A4n%C3%B61.jpg
Pentueen emänä on Fi Kva & Mva Maliskan Elly.

Elly saavutti käyttövalion arvon vuoden 2014 Idänlohkokarsinnassa. Muotovalion arvon se sai vuonna 2015. Elly on sujuva-ajoinen ja se kuljettaa jänistä vauhdikkaasti. Ellyn ajoon johtaneiden koe-erien keskiarvo on 68,35.
Ellyllä on sukutaulussa on mielenkiintoinen sukuhaara suoraan rodun kotimaan alkuperäiseen ajuekantaan. Ellyn narttulinja pohjautuu englantilaiseen ajuebeglekantaan sen isoäidin, South Herts Emlyn, kautta. Emly tuo linjaan erittäin vahvaa ja monipuolista geenipoolia lisää suoraan beaglen alkuperämaasta. Ellyn isä on Fi & Se Kva Astalan Eräneuvos.

Elly on ollut terve ja se on hoitanut aikaisemmat pentueensa upeasti.

remu_poseraa.jpg
Pentueen isäksi valikoitui Astalan Runolf. 

Runolfin vahvin intohimo on kettu. Runolfilla on kolme tulosta kettukokeesta, kaksi Keaj-2 tulosta ja yksi Keaj-1. Tänä syksynä Runolf ”Remu” kävi ensimmäisen kerran myös jäniskokeessa ja ajoi Beaj-2 tuloksen. Tuloksella Remu saavutti Erikoiskantakirjanumeron 1917.
Metsästysominaisuuksista Remun vahvuus on haukku. Sillä on intohimoinen ja moniääninen haukku, jossa on myös kuuluvuutta.
Rakenteeltaan Remu on hieman keskikokoa pienempi uros. Näyttelyistä Remulla on hankittuna kolme serttiä.

remu.jpg
Remu ja yksi sille ammutuista lukuisista jäniksistä

Remu on neljän uroksen pentueesta, joilla kaikilla neljällä on ykköstulos ajokokeista. Yksi veljistä on Norjassa ja sillä on siellä ajokoe- 1 ja sertti hankittuna. Raknarok- niminen veli on Muotovalio ja se on osallstunut myös Ajovoittaja-otteluun, beaglein Suomenmestaruuskokeeseen. Kaikilla neljällä veljeksellä on myös näyttelyistä vähintään SA. Pentueen isä ,No Mva & No Kva Carnelian’S Aramis-Otto, on voittanut Pohjoismaiden Mestaruuden jäniksen ajokokeissa 2008.

Remun emä, Astalan Glory Days, on Suomen Kva & Kansainvälinen, Pohjoismaiden , Suomen , Ruotsin ja Norjan muotovalio. Remun emä on palkittu jälkeläisten ajokoemenestyksen mukaan kultaisella käyttökoirien periyttäjäpalkinnolla sekä Suomessa että Ruotsissa.
Emänemällä, Astalan Ronjalla, on myös kultainen periyttäjäpalkinto.
Emänemäemällä, Astalan Tinalla, on pronssinen periyttäjäpalkinto. Remun emälinja on yksi vahvimpia periyttäjälinjoja Suomessa.

Yhdistelmään odotetaan keskivertoa parempaa haukkua ja ajotaitoa. Pennuilla tulee olemaan mahdollista pyytää myös kettuja, mikäli omistajat niitä siihen kannustavat ja haluavat. Rakenteeltaan pentuihin odotetaan keskiarvoa kauniimpaa, tervettä ja kestävää rakennetta.
Luonne molemmilla vanhemmilla on erinomainen ja rodunmukainen.

Yhdistelmän sukusiitoskerroin on 3,79% / 8sp. Sukukatokerroin lupaa pentuihin runsaasti elinvoimaa.

Lisätietoja voi kysellä sähköpostilla maliskankennel@gmail.com tai soittamalla 0400-375262

Pennut syntyivät 3.3 ja ne tullaan nimeämään R-kirjaimella alkaviksi isänsä Runolf, Remu, Remuliin mukaan. Pentuja syntyi 9 kpl mutta yhdestä pennusta ei ollut eläjäksi ja se piti lopettaa. Kahdeksan elinvoimasta pentu, joista 4 narttua ja 4 urosta, lähtevät maailmalle 21.4 jälkeen. 

Pennut MLS testattiin ja 2 pentua kantaa mls-geeniä! Pennut ovat Rekku ja Ruuti! Omistajat ja SBj.n jalostusjaosto ovat saaneet tietoa asiasta!

28.4.2017 Pennut ovat siirtyneet omiin laumoihinsa ympäri suomea!