viimeinen-maitobaari.jpg
Viimeiset trinksut maitobaarissa

Keskiviikkona kävimme eläinlääkärillä pentuetarkastuksessa. Kaikki pennut hän totesi reippaiksi ja hyväkuntoisiksi. Mitään poikkeavaa ei todettu! Pennut painoivat 3,7kg-4.2kg.

Torstaina pennut sitten läksivät uusiin koteihinsa. Tähti läksi Pielavedelle, Taika Pöljään, Turo Savonlinnaan ja Täplä jää kotimaisemiin Unelman ja Ellyn kaveriksi!

Ja sitten puhelin keksi syödä kaikki kuvat tai siirtää ne bittiavaruuuteen! Minä vähän avustin sitä kun se herjasi että sillä on muisti täynnä. Mielestäni siirsin kuvat muistikortille mutta ei ne siellä ole ja edellen on sen muisti täynnä. Joten PLIIS ei kuvaviestejä puhelimeen nyt vähään aikaan minulle! Sähköpostiin saa lähettää ja osoite sinne on  maliskankennel@gmail.com

Vain muutama kuva Tähti-tytön lähtötunnelmista on tallella.

uudet-varusteet.jpg
Sisarukset tutkimassa Tähden uusia varusteita!

Kaikki pennut ovat kuulema hyvin sopeutuneet uusiin laumoihinsa. Kaikissa laumoissa on muitakin nelijaljaisia hännänheiluttajia ja kokemusta beaglen kanssa touhuamisesta. 

t%C3%A4hti_annu.jpg
Annu

Tähti on saanut "viralliseksi" kutsumanimekseen Annu. Kuvassa siis Annu kotimaisemissaan ja minä vätäydyn joksikinaikaa allaolevan kuvan maisemiin ja fiiliksiin. Sähköinen viestintä myös hiljenee kun tuolla Samsung-kaverillani on se muisti täynnä mutta soitaa / vastata sentää se antaa vielä kuitenkin!

matias_onnella1.jpg
Ei mitään se saaliin koko vaan se fiilis!

Mitä jäi jäljelle? Ainakin tällähetkellä on hyvä mieli kun pennuille löytyi mieleiseni kodit! Päätös Täplän jäämisestä omaan laumaan ei ollut minulle helppo etenkään kun läheisten painostus asiaan tiimoilta oli valtaisa! Viime metreille harkitsin sen sijoittamista mutta päätin kuitenkin jättää sen omaan laumaan. Toivottavasti jaksan ja pystyn tarjoamaan sille tarpeeksi aikaa metsässä!

Aika näyttää ja näillä mennään!