rop_vsp1.jpg
ROP Artemisz Bello Eikka ja VSP Maliskan Elly

Myös tänään kävimme Ilomatsissa näyttelykehässä ja tulos oli lähes eilisen toisinto, tuomarina Hannu Talvi: Oikea liikkeinen, sopiva voimakkuusaste, hyvä nartun pää, tiivis jäntevä runko, hyvä asentoiset raajat, hyvä karkea karva, kolmivärinen, miellyttävä luonne. (saattaapi olla että arvostelussa lukee jotain muuta mutta en saanut selvää ja tämä on minun tulkinta epäselvästä käsialasta) KÄY- ERI/1, SA, PN1, VSP

elly91.jpg
Hyvin se Elly pönöttää

Enpä olisi ennakkoon uskonut että joskus joudun sanomaan tuomarille, että ei voi vastaanottaa sertiä, mutta niin vaan kävi tänään! On se niin väärin kun ensin ajetaan pitkin suomea tuhansia kilometrejä ”sertit silmissä” ja sitten ”kotinurkilla” niitä ei voi vastaan ottaa. Elämä on mutta ei harmita!

elly51.jpg
Rotujärjestö kuulema vaatii että beagle pitää mitata pöydällä!

Ellyn pojista Ponsse kävi lauantaina kehässä saaden Jari Forsilta EH. Aivan mukavasti esiintyminen sujui ensikertalaisilta. Sunnuntaina oli Peetu, alias Elmo, Hannu Talven kehässä, saaden myös EH. Paikallaan seisominen meni hyvin mutta kehässä juokseminen oli lähinnä pomppimista. Kumpainenkin kaipaa kehäharjoittelua.

elmo31.jpg
Elmo

Ellyn näyttelyura oli sitten tässä ja seuraavaksi odottelemme juoksujen alkamista ja astutusmatkalle lähtöä Kokkolan suuntaan.

Kuvat: Suvi-Tuulia Vilokkinen