Kevätkesä on ollut kylmä ja sateinen mutta on se aurinko joskus pilkistellyt! Kaikki hyöty on otettu irti sateettomista hetkistä ja välillä on vilistetty sateessakin ulkona. Joskus osataan jo pyytää oventakana ulos ja samoin sisälle. Näille kavereille on maistunut ruoka ja kaikkenlaista ollaan maisteltu.

ulkona.jpg
Äippä yrittää ottaa aurinkoa!

aipan_tytot.jpg
Tytöt äipän läheisyydessä

Kun sunnuntaina satoi kaatamalla niin keittiössä oli mukava leikki keppileikkijä! Unelman ja Ellyn ilmeet kertoo että niillä ei ollu niin kovin hauskaa mutta siellä ne vaan viihtyivät pentujen kanssa vaikka olisivat pääseet sieltä poiskin!

14.06.15.jpg

b14.06.15.jpg

a14.06.15..jpg

Kennelliitto yllätti positiivisesti! Kävimme siruttamassa pennut 5.6 klo 10.30 jälkeen ja n klo13 kävin ruksaamassa omakoirassa pentueilmoituksen rekisteröimistä vaille valmiiksi. Jossainvaiheessa iltapäivällä huomasin kennelliiton sähköpostin että maksua vaille olisi rekisteröiminen. Kävin maksaa ja illalla näkyi pentue rekisterissä. 

Pennut on madotettu 3 kertaa ja lopputarkastus on keskiviikkona. Torstaina sitten on muuttopäivä ne muuttavat uusiin laumoihin!