Kirjoitettu syyskuussa2017

palkittu.jpg
Unelman kiertopalkinnot kaudelta 2016-17

Seuraavaan juoksuun on tarkoitus Unelma astuttaa ja ajankohdaksi veikkaan vuoden vaihdetta2017-18.

Unelman sukutaulu

Uros on vielä hakusessa mutta ehdittomasti tulen käyttämään urosta joka on rakenteeltaan ja metsästysominaisuuksiltaan rodun keskitasoa parempi! Vähintää EK-koira! Metsästysinnon lisäksi haen urosta jolla on erinomainen haukku.
Yhdistelmältä odotan siis  omatoimista haku, erinomaista metsästysintoa ja hyvää haukkua, unohtamatta terveyttä, riittävää metsästyskoiran rakennetta ja mukavaa kotikoiran luonnetta.

Unelma työskentelee metsässä itsenäisesti ja sitä ei todellakaan tarvitse viedä metsään vaan riittää kun takaluukku avataan autosta! Kotioloissa se on rauhallinen ja sopeutuvainen kaikkiin asioihin. Sen päätä ei muutokset hätkäytä mutta vähän itsepäinen se kyllä on! Erittäin viisas koira joka vanhemmiten on osoittanut uskomatonta ymmärrystä ja oppimiskykyä! Pitää huolen vapaa-ajan rutiineista ja ilmoittaa että nyt on aika syödä tai lähteä lenkille! Tulee toimeen muiden koirien kanssa ja on leikkittänyt Ellynkin pennut. Unelma on hoitanut aikaisemmat pentueensa kiitettävästi. Sen pennut ovat innostuneet jäniksen perään hyvin varhaisessa vaiheessa, ovat terveitä, sosiaalisia ja helppoja käsitellä ja ovat myös rakenteltaan erinomaisia. 

SBJ.n paras ajurilistalla Unelma oli 2016-17 seitsemäs. Yhtä ykköstä vaille käyttövalio mutta sitä ykköstä jahdataan täysillä ensi syksynä. Koekoiraksi Unelma on vähän liian tiukka! Joten ykkösen saaminen on tiukassa mutta kun intoa ja muita taitoja on riittävästi, niin kyllä se ykkönen sieltä vielä tulee!

Yhdistelmästä tulen jättämään narttupennun osaomistukseeni tai sijoitukseen!  

Kirjoitettu 1.1.2018

laku.jpg

Urokseksi valikoitui Lehtipaavalin Laku ja astutus tapahtui 23.11.2017. Unelmalakujen odetaan syntyvän viikolla 4. Jos yhdistelmä sinua mielyttää, voit soitella nro 0400-375262 

Tulevan pentueen SUKUTAULU

060318d.jpg

Pennut syntyivät 25.1.2018. 1 narttu ja kaksi urosta! Kaikki on varattuja!