1404dJPG.jpg

Myös Ellylle on ollut "piinaviikko"! Onneksi Elly pääsee turvaan välillä pieniltä ahdistelijoilta tuolille tai olohuoneesen porin taakse.

Palmusunnuntain ja Pääsiäisen välinen viikko, eilikkä menneillään oleva viikko, on kristinuskon mukaan "piinaviikko". Kympin uskontonumerolla minulla pitäis olla muistissa mitä minäkin päivänä tapahtui, vaan vähän tuntuu hakusessa olevan, mutta kutakuin näin se meni! Palmusunnuntaina Jeesus ratsasti aasilla Jerusalemiin ja kansa hurraasi levittäen palmunlehviä Jeesuksen eteen sekä laulaen Hoosiannaa. Keskiviikkona Juudas Iskariot kavalsi Jeesuksen ja kiirastorstaina Jeesus nautti opetuslapsineen viimeisen aterian. Pitkänäperjantaina Jeesus ristiinnaulittiin, kuoli ja haudattiin. Sunnuntaina nousi ylös kuolleista!

1404a.jpg

Tänään tuli pennuille ikää 6vk ja se oli toinen madotus. Sottasta puuhaa mutta siitä selvittiin mukavasti ja myös punnitus oli! 

1404c.jpg

Vaapaaehtoisia vaakalle menijöitä oli liiaksi asti. Punnitus piti kuitenkin tehdä niin että otin pennun syliin ja nousin itse vaakaalle. Pennut painoivat n.3 kg. 

1404b.jpg

Hetki siivouksen jälkeen meillä näyttää tällaiselta. Pennut ovat oppineet repimään paperia ja pahvia, joten vain hetken kestää paperit ehjänä lattialla. 

1404.jpg

Ressun tyylinäyte , kuinka lattian suojapahvit saa kyytiä. Takana näkyvä pahvilaatikko on muuten kiva leikkipaikka!

Pennut tulevat 7viikoisiksi ensi perjantaina ja silloin lähtee eka pentu jo uuteen kotiin. Viimeinen lähtee kahdenviikon päästä perjantaina.

Saapa nähdä mikä on se varsinainen piinaviikko meillä? Tämä meinneillään oleva vai tuleva vai vasta se kun pennut rupeaa vähenemään?