Pennut ovat luovutusikäisiä ja tänään nautitaan viimeistä yhteistä hetkistä! Aurinko ja etelätuuli hellivät meitä. Eläinlääkäri kävi eilen illalla tarkistamassa pennut, ne on madotettu 3x ja paperit ovat tulleet ja pentupakkaukset valmiina.

Huomenna lähtevät Pomo, Ponsse ja Peetu omiin koteihinsa. Ensi viikolla sitten Pirre ja Pimu sekä myös Pekko. Pipsa ilahduttaa meitä vielä seuraavalle viikolle saakka ja Pepille ei sopivaa kotia ole vielä löytynyt.

Alkuviikosta pennut kävivät vielä yrittämässä asiakkaiksi "mummobaariin" mutta siellä on varmaankin hanat kiinni kun vierailut ovat nopeutuneet ja harventuneet lähes olemattomiin! Myös "äipänbaari" on sulkeutunut vaikka asiakkaita kyllä olisi ollut. Baarimestaressa on havaittavissa äreyttä! Äänistä päätellen yöllä oli auki "salakapakka" mutta se sulkeutui varsin nopeasti ja äänekkäästi.

004-normal.jpg
Mummobaari toissapäivältä ja äippä seuraa taka-alalla

003-normal.jpg
Pikaruokaravintola 

Pennut syövät hyvällä ruokahalulla Royal Canin nappuloita ja lisäksi ne ovat saaneet muunmuassa jauhelihaa, kananmunaa, kalaa keitettynä-paistettuna-savustettuna, kermaviiliä, raejuustoa ja erilaisia koiranlihajuttuja. Kaikki maistuu kaikille! Neljäkertaa päivässä ruokaillaan.

Paljon on väkeä käynyt katsomassa pentuja. Myös filmitähti täti Essy Nuijamaalta kävi hovinsa kanssa tarkistamassa lauman.

009-normal.jpg
Filmitähti tuijottaa vain kameraan!

011-normal.jpg
Kun pennut ovat siirtyneet kauemmaksi aidasta niin Essy voi tulla aitaukseen!