Kauempaa luulin, että pöllö seurailee Marikon työskentelyä, mutta kun se ei liikahtanutkaan, vaikka koira meni aivan alta, niin uteliaisuus voitti ja menin katsomaan mikä puussa on!

Empä ole ennen nähnyt, etttä jänis on laittanut talviturkin roikkumaan puuhun , Siellä se turkki kuitenkin roikkui kuusen oksalla, muutaman metrin korkeudessa.

Eikä tässä vielä kaikki! Kun iltapäivällä olin Ellyn ja Tuijan kanssa ihmettelemässä metsässä, löytyi sieltä "iso korva" ja sekin oli puussa muutaman metrin korkeudessa!

Metsässä on käyty ahkerasti. Marikon kanssa 4 reissua ja joka reissu on jänis löytynyt, mutta ajot ovat olleet aika lyhyitä ja pätkittäisiä. Pisin ajo on kestänyt noin puoli tuntia. Eka jänis on löytynyt aika helposti, mutta toinen ei millään!

Elly taas on saanut tuntuman jänikseen sunnuntaina, kun yhdessä Marikon kanssa pääsi ajamaan. Omaa jänistä ei vielä ole löytynyt, mutta kovin on innoissaan kun pääsee metsään. Kuono maassa etsii ja välillä kiipeää kannolle katselemaan. Myös Elly on käynyt 4 reissua metsällä!