saunojat.jpg

Kaverukset, saunovat sohvaperunat, Astalan Unelma ja Peräpöksän Kara, kisailivat P-K.n piirinmestaruuskisassa sijoituen siellä toiseksi ja kolmanneksi!

sohvaperunat0.jpg

Olen erittäin tyytyväinen Unelman suoritukseen vaikka se ykkönen jäi vieläkin saamatta mutta Idän lohkopaikka kuitenkin tuli!

Ekan erän jänis juoksi 1,3 km tietä johon varmaan edellisenä päivänä oli levitetty sepeliä! Loppupäässä tietä ei ollut muita auton jälkiä kuin meidän jäljet! Se jänis hävisi sinne tielle! Ajoa kertyi vain 43min.Haku oli 29min.

Toinen haku16min ja ajoa 53min kun jänis oli ilmeisesti puuliiterin alla! Unelma aikakin kiersi liiteriä ja yritti useasta kohtaa sillan alle! Asuttu talo! Tätä ennen ajo oli jo käynyt 3x vilkaasti liikennöidyllä tiellä mutta vasta kolmannella kertaa ehti palkintotuomari tielle hätyyttelemään Unelmaa sieltä pois! Olimme nähneet jäniksen talon pihapiirissä joten uskoimme että Unelman ajo jatkuu kun vaan saadaan se pois tuolta tieltä! Kohtuuton häiriö ja paikan vaihto!

Hakuaikaa oli jäljellä 195min mutta ei vaan löytynyt sitä kolmatta ajettavaa! Pisteitä kertyi 46.25 ja se riitti toiseen sijaan kahdeksan koiran porukassa!

Elly sijoitui kisassa kuudenneksi Anskun ohjauksessa! Aamusta alkaen Elly oli ollut sitä mieltä että täällä ollaan vaan "hiimailemassa" ja se terävyys otteista oli puuttunut! 

Tulokset kopioitu SBJ.n foorumilta

1. Piirinmestari Huuhkajan Ansa BEAJ2 56,08p om. Jaakko Uusi-Kyyny, Nieminen 
2. Astalan Unelma BEAJ3 46,25p om. Anneli Malinen, Kiihtelysvaara 
3. Peräpöksän Kara BEAJ0 33,79p om. Asta Rieppo, Lehmo 
4. Huuhkajan Aksu BEAJ0 33,13p om. Toivo Luostarinen, Lehmo 
5. Huuhkajan Niilo BEAJ0, 31,83p om. Asko Pylvänen, Käsämä 
6. Maliskan Elly BEAJ0, 27,04p om. Anneli Malinen, Kiihtelysvaara 
7. Viitakiitäjän Siiri BEAJ0, 24,71p om. Tarja Pakkanen, Nurmes 
8. Tervapekan Hilla BEAJ0, 2,00p om. Jukka Parviainen, Tohmajärvi