hieronta4.jpg

Monen vuoden tauon jälkeen järjestettiin Helatorstaina Pohjois-Karjalan beaglenyhdistyksen kesäpäivät!" Päivästä muodostui kennelhenkinen, mukava, ohjelmantäyteinen tapahtuma.

Aamu päivällä oli ohjelmassa "Match show", mätsari, johon olin lupautunut "kehäsihteeriksi". Osallistujija tuli kuitenkin niin vähän että päätimme viedä mätsarin yhdessä kehässä läpi ja Markku hoiti kehäsihteerin hommat kaikissa luokissa tottuneesti. Ellykin pääsi kehään Astan ja Minnan viemänä ja esiintyi siellä aivan mukavasti sijoittuen viidenneksi!

hieronta.jpg

Sitten oli päivällä vuorossa jalostusneuvoja Evita Majoisen pitämänä yhteenveto viime kesän Kokkolan pohjoismaisilta jalostuspäiviltä ja keskustelutilaisuus. Aika loppui kesken ja tästä aiheesta olisi mukava jatkaa joskus vielä keskustelua. 

hieronta1.jpg

Koirahierontaan Elly pääsi käsiteltäväksi ja alussa homma vähän jännitti.

hieronta3.jpg

Selkeästi kuitenkin vapautui varsin nopeasti ja alkoi nauttia käsittelystä!

hieronta2.jpg
Tarkkaavaisesti seurasimme jokaista hierojan otetta ja Ellyn ilmeitä

Sitten oli vuorossa tokon ja nenätyöskentelyn alkeita joihin Unelma joutui osallistumaan. Olin vähän vastahakoinen näihin osallistumisessa Unelman kanssa koska se on sellainen "jästipää". Siis yleensä tekee mitä tahtoo ja ei tykkää edes näyttelyhihnassa kulkea vaan tekee milloin mitäkin! MUTTA Unelmahan yllätti!!! Siis se seurasi hienosti kontaksissa ja oivalsi heti mitä pitää tehdä. Paikalleen jäänti ei onnistunut mutta vastaavasti oli ainut koirista joka oivalsi nenätyöskentelyssä että kun kirsun työntää purkiin ja siellä nuuskuttelee niin siitä saa palkkaa!  Vähänkö olen taas kerran ylpeä koirastani! 

Kuvat ovat Juvosen Mervin ottamia!