Oikein Hyvää Uutta Vuotta kaikille meidän lukijoille sekä satunnaisille kävijöille! Kiva kun jaksatte piipahtaa sivullamme!

Eilen meillä oli oikein hauska metsäpäivä, vaikka se pupu jäikin vielä kasvamaan! Ekaa kertaa koko kaudella pääsimme Marikon kanssa yhtäaikaa metsään ja samaan paikkaan! Yöllä oli satanut lunta ja yhtään pupun jälkeä ei näkynyt. Sitten se vaan tuo Mariko jostain sen pupun kaivoi ylös ja suoraan se pupu juoksi minun syliin. Siitäkös se riemu repesi. Yhdessä me sitä ajoimme. Mamma oli pari kertaa sen nähnyt ja ekalla kerralla jopa varmistinta pois ottanut, mutta n40m ennen mamma oli pupu tehnyt loikan näkymättömiin. Me tulimme alle min perässä, joten ei ihme, että pupulla oli kiire! Uskokaa vaan että ääntä ja vauhtia oli! Sitten pupu jäi pyörimään tiheään kuusikkoon ja vain pari kertaa se vaihtoi kuusikkoa ja juoksi metsätien yli. Sinne jäi, mutta kivaa oli!

Illalla mamma huuteli ukkoa koneen ääreen! Katsomaan, kun meidän Mariko on saanut EK numeron. Se on 1703.  Tämä kyllä meni meillä yli hilseen, mutta piti sitä vähän korvia höristellä, kun mamma niin hihhuloi. Sitten vielä koko illan ja alku yön kuului ulkoa pauke. Mamma sanoi, että se on se yö, kun ihmiset ampuu rahaa taivaalle. Arvatkaa vaan ymmärreettiinkö? Ho-hoi!

Niin ja sitten vielä piti kuunnella, kun mamma luki Ase ja Erä lehdestä juttua. EVVK, kun ei minua mainittu! Mamma kyllä sanoi monta kertaa, että en minä noin sanonut, enkä noin.....täh...! Lopuksi se kuitenkin tuummasi, että aivan hyvä juttu, vaikka muutama asiavirhe onkin, mutta ei niitä tiedä kuin sisäpiiri!He-HE!


Hyvää Uutta Vuotta Heinävaarasta...
 


..ja varmaan myös Kiimingin pojat yhtyvät toivotuksiin!

Näin meillä aloitellan Uutta Vuotta rauhallisesti. Metsään ei päästä, kun on niin kylmä.T:Friidu