Meenneen kesän perään ei haikailla! Kesä oli ja meni! Paljon ehti tapahtua ja paljon jäi vielä asioita mitä tulevina kesinä sitten ytitetään saada aikaiseksi. Leikattu jalkani ei parantunut odotetusti ja myös polvet tempuilivat. Haittasivat menemistä kummasti vaikka kuinka yritin olla että ei tässä mitään! Tällähetkellä on tilanne se että jalkaterässä olevat ruuvit on poikki. Kävellä voin ja pitääkin kävellä mutta vauhti on verkkaista. Vuodenvaihteen tienoille yritetään mennä ja sitten on uusi arvio mitä mahdollisesti jalalle tekevät! Siinäpä sitä ihmettelemistä kerrakseen ja alla lääkärin väliarvio!

raportti.jpg

 

Koirarintamalla on mennyt aivan odotetusti, paitsi Unelma ei oo vielä saanut ajoa! Elly on ajellut jopa paremmin mitä olen uskaltanut odottaa ja hakenutkin on välillä aivan kiitettävästi! Kalenteri on täyttynyt kokeista ja muista metsästysreissuista mutta vielä siellä on tilaa "elämiseen"! Katsellaan ja kuunnellaan mitä syksy tuo tulleessaan.

240816.jpg
Väsynyt ajuri!

Myös "pennut" ovat kunnostautuneet aloituksessa ja mukavia viestejä sekä soittoja on tullut ympäri suomea! Tästä linkistä pääset seuraamaan Unelman pojan Sampon ajoa!