mms_20170514_195045.jpg
Rekku ja Roope

Soittelin Rekun isännälle ja kuulin että silmärasva on loppumaisillaan. Minulla oli resepti ja eikun apteekkiin hakemaan rasvaa ja auton keula kohti Kontiolahtea. Tie  nousi pystyyn matkalla aivan sanan varsinaisessa merkityksessä, ilman minkäänlaista syytä! Kanavassa ei olut kulkijoita ja vettäkään ei laskettu uomasta! Siinä sitten vähän aikaa ihmeteltiin ja yllättävän nopeasti kertyi jonoa kumpaankin suuntaan!

silta.jpg

Perillä Rekku oli päikkäreillä mutta iloisesti häntä alkoi heilua kun minut näki.Silmä näytti lähes samalta kuin silloin viikko sitten kun isäntä kävi Rekun. Kahvitellessamme huomasin että silmä rähmii aika paljon. Pyyhin rähmät ja isäntä rasvasi silmän tottuneesti. Olin ja pois lähdössä kun huomasin että silmäkulmassa on taas rähmää ja kun pyyhin sitä pois, tuntui jotain sormessa. Tarkempi tutkiminen ja siellähän oli sininen langanpätkä joka välillä näkyi ja välillä jäi luomen alle. Päätimme että soitan leikanneelle eläinlääkärille ja saimmekin kutsun tulla näyttämään silmää.

Eläinlääkäri poisti kaksi langanpätkää silmäkulmasta ja rasvaus jatkuu! Mainittakoon vielä että silmä näytti eläinlääkärin mielestä hyvältä! Joten eikun vaan odotellaan että se alkaisi näyttäis aivan normaalilta. 

Rekulla on "isoveli Roope" joka on todella isoveli! Suloinen kaveri ja niin ihanasti suhtautuu pikkuveljeensä! Vieretysten he nukkuvat!

mms_20170514_195147.jpg