170318.jpg

Eikä pronssi hävitty finaalipaikka! 

Kilometrejä autonmittariin kertyi reipaasti toistatuhatta kun viikonloppuna käväisin Harjavallassa, Suomen Beaglejärjestön vuosikokouksessa. Ikimuistoinen kokous, varsinkin minulle, sillä ensimmäistä kertaa pääsin palkittavien joukkoon! 

Vuosikokous uutiset täältä!

Kasvattajakilpailun voitti ylivoimaisesti Astalan kennnel, toiseksi tuli Papinniemen kennel ja Maliskan kennel oli kolmas! Kasvattajakilpailun säännöt löytyy täältä!

Kasvattajamaljakilpailussa palkittiin Papinniemen kennel ensimäisellä palkinnolla ja Maliskan kennel toisella palkinnolla! Säännöt täältä!

Kiitoksia kaikille kasvattieni omistajille kun olette vieneet koirianne kokeisiin ja näyttelyihin! Yhdessä on mukavaa tehdä tätä hommaa. 

Erityiskiitos kuitenkin kaikesta tästä kuuluu Astalan kenneliin, Vesa ja Merja Meriläiselle.
Kiitos kun olette luottaneet kaksi niin mahtavaa narttua, Marikon ja Unelman, käsiini ja jaksaneet kannustaa ja myötäelää kanssani! Varmasti ei ole ollut helpoa. Paljon on ollut kysymyksiä jalostuksesta, beaglestä, kasvattamisesta ja paljon omia mielipiteitäni, joita Vesa on jaksanut vuodesta toiseen kuunnella, "isällisesti ohjata" ja aina on vastaus löytynyt kutakuinkin yhteisymmärryksessä. "Helppo kuin heinänteko" on ollut minun kasvatustyöni noilla taustoilla! KIITOS!


18.3.2018.jpg
Kotona Lempi ja Lennu saivat erityishoitoa kun Ilo-poika 1v2kk oli vanhempiensa kanssa hoitamassa koiria.