Tässä on Pomon hieno terassi ja Pomokin on siellä vas.reunassa päiväunilla. Hyvin on arki lähtenyt käyntiin sielläkin! Pomolla on kaverina beagleneiti/vanhapiika Sirre 8v ja toimeen tullaan.

pomontarha-normal.jpg

Seuraavaksi sitten Elmon eli Peetun kesäpoika kuva saaresta. Elmolla on kissakevereita ja myös perheen aikuisen tyttären Kisko-koira käy häntä ilahduttamassa. Vauhdikasta on elo kuulema Elmon kanssa!

peetuelmo-normal.jpg

Sitten Pirre joka kuulema pärjään luonteen lujuudessa jo pystykorvallekin. Myös siellä on arki lähtenyt menemään hyvin ja tosiaankin Pirrellä on pystykorvakavereita ja myös beagleherra Mara asustaa samassa laumassa.

pirre-kotona1-normal.jpg

pirre-kotona-normal.jpg

Pekko-poika Porvoolainen on myös sopeutunut mukavasti uuteen ympäristöönsä. Silloin kun kaikki pennut olivat vielä meillä niin Pekko oli vähän selainen "mamman-poika" mutta kun lauma harveni niin Pekosta kuoriutui oikein reipas rämäpää uros! 

pekkokotona-normal.jpg

Pekko oli nukkumapaikkansa patjan itse kuljettanut keittiöön ja siinnä uni maistuu!

pekkokotona1-normal.jpg

 

peppikotona-normal.jpg

Kun Pipsa siirtyi sijoituskotiinsa oli kaikista varatuista pehmoleluista mieluisin jänis! Pipsan kanssa asustaa myös Setlanninlammaskoira Oona mutta yhteistä kuvaa ei heistä vielä ole!

pipsanpupu-normal.jpg

Pimun kanssa kävimme ilahduttamassa Pipsaa ja hänen perhettään saarimökillä ja saatte uskoa että tytöillä oli mukava kirmata vapaana. Välillä kuitenkin oli maltettu pysähtyä. Itse yritin kuvata neitokaisia ja sain lisää kokoelmiini kuvia hännistä, kuonoista ja yleensä beaglestä takapäin!

pimujapipsa-normal.jpg

Kuvat ovat pentujen uusien omistajien lähettämiä! Kiitos!