”Ässät” syntyivät aamuyön tunteina, 3 urosta ja 1 narttu. Kaikki pennut ovat kolmivärisiä ja varattuja!

tytt%C3%B6_tuli.jpg
Ensimmäinen syntyi  klo 0:30 ja se on kaunis, lähes mustamanttelinen tyttö. Painoa pikku prinsessalla oli syntyessään 308g. Yhteiskuvassa oikealla.

Toinen on potra poika. Painoa sillä oli peräti 380g. Tämä kaveri tuli perätilassa ja ekana näkyi limapussin läpi yksi tassu. Jouduin työntämään sitä takasin päin ja hetken kuluttua olikin tarjolla molemmat tassut. Vieläkään ei meinannut poika sopia tulemaan, jumiuttuen synnytyskanavaan mutta aikansa äherretyämme se putkahti maailmaan. Helpotus oli suuri kun pentu oli virkeä. Tämä on pennuista se jolla en eniten valkoista väriä manttelissa. Kuvassa vas.

Sitten oli vuorossa taas uros joka painoi 338g. Tämä poika syntyi varsin nopeasti  edellisen jälkeen ja on ruskea manttelinen. Kuvassa toinen vas.

Viimeisenä klo 3:00 syntyi mustamantelinen kaveri, painaen 362g. Kuvassa toinen oik.

eka_kuva.jpg

Unelma on hoitanut katrastaan kiitettävästi ja on sallinut jopa Täpän ja Ellyn käydä katsomassa niitä.Etenkin Täpää kiinnostaa pennut kovasti. Vaikka pentuhuone on eristetty portilla, onnistui se livahtamaan sinne ja aivan piti sylissä kantaa sieltä pois. Unelma ei ollut moksiskaan vierailijasta!