uusilaatikko.jpg

No nyt kyllä täytyy todeta että ylitin itseni niin kekseliäisyydessä kuin myös toteutuksessa! Lopputulos on erinomainen ja mikä parasta ilmainen. Myös käyttäjä näkyy palvelusväkensä kanssa sen hyväksyneen. Lopullinen toimivuus testataan lähi viikkojen aikana!

Ajatus lähti siitä että Elly tarvitsee pentulaatikon! Syksyllä oli ostanut eteiseen vaatekaapin ja siellä ollut lipasto jäi ylimääräiseksi. Meinasin laittaa sen kirpparille mutta kun se mielestäni oli huono niin en sitten laittanut vaan raahasin sen makkariin ja heitin liinan päälle! Talven se on palvellut pöytänä johon on aina ollut hyvä heittää kaikea ylimääräistä. Jossain vaiheessa sitten välähti että siitähän vois tehdä sen pentulaatikon, etenkin kun se on puuta eikä lastulevyä!

loota.jpg
Unelma seurasi projektin etenemistä vierestä ja tässävaiheessa oli jo akkuporakoneesta virta loppu. Saimme kahvi- ja lenkkitauon ja työt jatkui illansuussa.

laatikko1.jpg
Elly suhtautui alussa hyvin epäilevästi kätevän emännän puuhasteluun.

laatikko.jpg
Turvarimatkin on laatikossa ja etureunaa saa korotettua ja madallettua tarpeen vaatiessa!

uudet%20pannat.jpg
Kiitos Jokelaisen Mikalle pienistä pannoista! Toivon että niille on käyttöä mutta en kyllä todellakaan toivo että kaikkia pantoja tarvitsemme, sillä niitä on 12kpl. Elly ei suostunut kuvaan pantojen kanssa mutta Unelma palkan toivossa tuli kuvattavaksi ja ihmettelemään pantoja.

 

Odotus jatkuu ja Elly voi hyvin. Ruokahalu on mahdoton ja lenkillä haluaa kävellä vielä aivan normaalisti. Vähän olen kuitenkin lenkkien pituutta joutunut lyhentämään muutamina päivinä kun on ollut niin kylmää, pakkasta ja viima.