Tänä aamuna heräsin ääniin jotka kantautuivat pentuhuoneesta, keittiöstä ja makuuhuoneen portin takaa!

Pentuhuoneesta kuuluvat äänet ovat meidän tämänhetkistä normaalia aamua vaikkakin tänään olivat aika voimakkaita. Elly istui makkarin portin takana ja vinkui hiljaisesti. Ajattelin että se haluaa kesken pentujen syötön käydä ulkona. Mutta mikä on tämä ääni mikä kuuluu keittiöstä? Höristelin korviani ja saamaan aikaan ryntäsin ylös ja kohti keittiötä. Matkalla yritin laske Ellyn ulos mutta eipä halunnut vaan tuli mukaani keittiöön. Siellä me sitten yhdessä ihmettelimme kun Pipsa ravasi pitkin ja poikin keittiössä ja muut pennut huusivat pentuhuoneen portin takana. Pipsa oli tullut lähes 30cm korkean portin yli keittiöön ja sekös muita harmitti! Pennuilla on ikää 4vk.

Pennut ovat saaneet viimme viikolla käydä tepastelemassa keittiössä ja vähän muuallakin talossa mutta yöksi olen laittanut pentuhuoneeseen. Myös kiinteää ruokaa on ollut tarjolla ja erilaisia makuja on päästy maistelemaan. Hyvin kelpaa ruoka kaikille joten tyypillisiä beaglejä ovat.

Kuvien ottaminen yksin on haasteellista ja taisi toistasataa tulla eilen otettua mutta julkaisukelpoisia vain muutama. Vauhdikkaita kuvia olisi tarjolla! Laitan tänne kuitenkin muutaman kuvan siitä kun mummo Mariko seurustelee pentujen kanssa. 

mummo_vahtii-normal.jpg

mummo_lapsenvahtina-normal.jpg

028-normal.jpg