2004aJPG.jpg
Potilaan häkki on valloitettu

Voi hyvä ihme mitä kaikkea sitä voi pentulaatikolla sattu! Juuri kun olin tuudittautumassa että kaikki HYVIN niin eikö mitä! Juuri silloin sen piti tapahtua!

Näin se meni: Ti iltana Pennut leikki laatikossa ja yhtäkki alkoi kuulua karmiva kiljuminen sieltä. Jopa Elly ja Unelma tulivat sohvalta katsomaan mitä tapautuu! Minä oli keittiöaskareissa  parin metrin päässä. Rekku juoksi laatikosta minun luokse ja halusi syliin. Päälisinpuolin se näytti olevan kunnossaa mutta se vaan huusi ja rimpuili syllissäkin ja kun laskin lattialle se juoksi paikasta toiseen ja uikutti surkeasti. Yritin tutkia ja kopeloida sitä mutta eihän siitä tullut mitään. Lopulta se rauhoitui ja nukahti. Nukkuessa yritin katsoa ja tutkia että mikä aiheutti tuon kohtauksen, mutta en löytänyt mitään syytä!

Pennut heräsi ja myös Rekku näytti olevan aivan ok. Teki pissat, söi ja myös kakat teki ja pentuelämä jatkui painien ja nahistellen. Illan mitaan huomasin että sillä on pieni paukama silmäkulmassa ja kun painelin sitä varovasti niin se meni takasin paikoilleen! Siis vilkkuluomi oli pullahtanut vähän näkyviin. 

Ke aamuna soitin eläinlääkärille ja kun hän oli muutenkin tulossa iltapäivällä tarkistamaan pennut, niin päätimme että silloin arvioidaan tilanne joka ei suinkaan tässä vaiheessa näyttänyt huolestuttavalta. 

Ke iltana eläinlääkäri klo 18 maissa arvioi silmän ja sovimme että se leikataan mahdollisesti perjantaina sillä hänelle ei sopinut torstaille leikkaus!

Vilkkuluomi alkoi kuitenkin turpoamaan ke iltana ja se oli aika kamalan näköinen to aamuna. Soitin eläinlääkärille ja hän suositteli ottamaan yhteyttä toiseen eläinlääkäriin joka on erikoistunut silmäjuttuihin. Soitto Aholle, pentu kainaloon, naapuri kuskiksi, kaveri hoitamaan laumaa ja menoksi. 

Eläinlääkäri Jari Aho tutki silmän ja kun se on niin turvonnut niin hoitavaa rasvaa määräsi laitettavaksi ja yritetään saada turvotus laskemaan ja huomenna mahdollisesti leikataan.

1904.jpg
Tältä simä näytti ke iltana klo 18

silm%C3%A4.jpg
tältä se näyti myöhään ke iltana

2004.jpg
Tilanne to aamuna

 

Olen pahoillani kaikkista kirjoitusvirheistä mutta kun pari yötä mennyt aika vähillä unilla niin en jaksa ruveta tarkistamaan! Pääasia selvinnee tekstistä!

2004%20%281%29.jpg