Tänä aamuna Ritke oli metsässä mamman ja ukon kanssa! Se oli heti löytänyt jäniksen ja ajanut sitä hyvin. Mamma oli ampunut ja ohi ja sitten oli pupu hävinnyt pojalta. Kotiin ne tulivat jo ennen puoltapäivää.

Sitten joku koputti ovelle! Me olimme heti valppaana koko lauma ja juoksimme takapihalle katsomaan kuka oikein tulee meille. Ulkona oli kaksi tuntematonta ukkoa ja sitten autosta hypähti vielä kaksi koiraa. Mamma laski minut ekana tutustumaan niihin, koska ne on kuulema minun sukulaisia. En minä vaan niitä tuntenut ja murisin niille niskakarvat pystyssä. Toinen oli minun tätini Kitta ja toinen sen kaveri Leni. Eipä noille kannattanut vihainen olla ja heti tutkimmekin yhdessä paikkoja.

Sitten pääsi Friidu meidän seuraan ja viimeisenä Ritke. Ritke ei kyllä välittänyt meistä vaan meni nukkumaan sisälle. Friidu sensijaan halusi leikkiä Kitan ja Lenin kanssa, mutta tytöt ei innostuneet asiasta.

Vierailu meni mukavasti, kunnes aivan pois lähtiessä Friidu ja Kitta innoituivat leikkimään ja rähinähän siitä tuli! Jari  ja mamma menivät väliin. Sitten Kitta joutui autoon samoin Leni, Friidu toiseen aitaukseen ja Jari mamman ensiapuun. Jarilla oli hampaanjäljet peukalossa ja vähän tuli verta! Sellaiset hulinat  tänään, mutta lupasivat ne kuitenkin tulla toisen kerran ja vaikka metälle meidän kanssa lähteä; Mariko

2031813.jpg
Friidu takaa, Leni, Kitta ja Jari

2031885.jpg
Vähänkö oli vauhtia välillä!

2031892.jpg
Kitta ja Friidu, vielä sulassa sovussa.