Lauantaina pääsimme yhdessä Marikon kanssa etsimään jänistä. Aikamoinen lenkki piti uudessa lumessa kierrellä, ennen kuin löysimme pupun yöjäljen ja ruokailupaikan.

1069463.jpg
Lunta meilläpäin on 15-20cm.

 

Kun yöjälki löytyi, löytyi myös pupu alta aikayksikön.  Ajoimme sitä useaan eri otteeseen, kun se välillä meiltä hävisi. Ukko näki sen, mutta ei päässyt ampumaan. Sinne se pupu sitten jäi metsään.

 

Sunnuntaina meidän mukaan lähti Teemu-poika kaupungista. Sillä oli oikein metsästysvarusteet ja pyssy mukanaan. Mamma sanoi meille jo kotona, että ajakaa sitten se jänis Teemun eteen. Mehän yritettiin kyllä.

 

Löysimme aivan valtavasti pupun jälkiä ja ajoimmekin varmasti useaa eri pupua. 

 

Mutta mitä tekee passimiehet? Siellä ne porukalla nuotiolla makkaraa paistaa, kun pupu UKON passipaikalla hyppii! Juuri oli ukko kerinnyt kävellä sieltä nuotiolle. Kaikki olivat sen kyllä nähneet, joten Teemun saaliiksi jäi sitten jäniksen näkeminen. Kyllä me sitä Teemua pyysimme toisenkin kerran meidän mukaan lähtemään, kun jäi harmittamaan tämän päivän laihanlainen saalis. 

1069466.jpg

Pakkasta oli lähes 10 astetta, joten takit ja läheisyys lämmitti kivasti autossa! Mariko painaitui aivan minun kainaloon kotimatkalla.

 

Maanantaina on lepopäivä, mutta sitten taas tiistaina uusin eväin metsään! Terv. Friidu