Eilen kisattiin P-K.n beagleyhdistyksen mestaruudesta "Kynttiläajoissa".

Meidän osalta käsikirjoitus meni uusiksi jo edellisellä viikolla ja monta kertaa! Unelman piti osallistua mutta sillä alkoi juoksut ja viimeisenä ilmoittautumispäivänä ehdin vaihtaa että Elly osallistuu. Ma iltana sitten iltapissiltä tullessa huomasin että sillä jäi roikuu limaa joka oli aivan vihreää! Ti aamuna eläinlääkäri varmisti että "pissatulehdus" on hänellä ja aloitimme AB-kuurin. Joten kumpikaan ei voinut osallistua! Kun en kerran metsään pääsyt niin pidin koepäivänä koirahoitolaa sillä Astan Kara oli hoidossa.

Pipsa kuitenkin osallistui, isäntänsä Mikan ohjauksessa, mutta Lättänäntien jänikset pysyivät piilossa ja vain hakupisteet ja neljäs sija olivat saldona!

Tulostaso jäi kokeessa alhaiseksi vaikka koetoimikunta oli tehnyt parhaansa taatakseen koirille tasapuoliset ja turvalliset maastot. Kelillehän hekään ei voineet mitään! Yöllä satoi räntää/vettä ja aamulla alkoi pakastua. Aamulla viiden maissa, kun käytin Ellyn ja Unelman ulkona, oli aivan "loskakeli" mutta kahdeksan maissa lähes "karppakeli".  Yhtään luokkatulosta ei kokeessa ajettu vaikka kaikki muut olivat saaneet jäniksen liikeelle. Parasta kokeessa oli se kennelhenki mikä vallitsi kisapaikalla ja kuulema myös metsässä ja jälleen kerran ruoka oli erinomasta ja sitä oli riittävästi.

Tulevalla viikolla on loppuviikosta suunnitelmissa lähteä käymään Unelman kanssa Lopella, Lehtipaavalin Lakun luona ja laittaa tilaukseen Unelmalaku pentue! 

25.11 on P-K.n Ajokoirayhdityksen mestaruuskoe "Susirajan pamaus" johon oli lupautunut tuomariksi mutta sen olen perunut Unelman ja Lakun tapamisen vuoksi, mutta Kara tulee lauantaina hoitoon ja varamaastoon olen lupautunut viemään porukkaa jos tarve niin vaatii.

2.12 on Naisten Ajovoittaja Laukaalla ja sinne vois Pipsan kanssa lähteä jos pääsee. Olen siis ilmoittanut Pipsan sinne ja myös tuomari tai kaksi on varattuna. Jos ei päästä osallistumaan niin lähetään muuten huhailemaan "tyttöporukalla" Keskisuomeen!

"Flunssa" on vaivannut koko syksyn ja kun tulehdusarvot on ok ja keuhkot ok ja vain nenä vuotaa ja on tukossa sekä yskittää, niin lääkkeeksi on vain lepoa ja kuumaa juomista jne! Että minua ahistaa ja vielä enempi väsyttää tää homma! Sen kerran kun todella tuntee ropassaan että jotain lääkettä pitäis saada niin EI pääse edes terveyskeskuksessa lääkärille! 

Eilen raivasin makkarin apupöydältä sekä ikkunalaudalta kaikki esillä oleet neuleet kaappiin ja myös neulepuikot ja langat saavat olla siellä. Nyt en neulo vähään aikaan joten jos se auttaisi tukkoiseen nenään. Lisäksi tänään alkaa suursiivous ja kaikkii mikä kerää pölyä tai pölyää poistuu näkyviltä! Matothan on jo suurelta osin poissa lattialta Unelman juoksujen takia.

Sukkia, pitkä- ja lyhytvartisia, sekä erilaisia lapasia löytyy aikamoinen määrä! Kuvissa näkyy mallit ja kokoja löytyy lapsille ja aikuisille.

sukat191117.jpg
Miesten sukkia

lapaset191117.jpg
Lapasia

pitkansukat191117.jpg
Naisten sukkia pitkällä varrella ja lyhyellä.

Jos sukat ja/tai lapaset kiinnostaa niin ota yhteyttä,  lähetän mielelläni kuvia valmiista töistäni!