Nartut saivat eilen nimet ja osoitelaput ja elämä jatkuu pentulaatikolla vilkkaana. Raita tytön osoitelapussa lukee Kuopio. Raisu lähtee Pieksämäen läheisyyteen. PP sai nimen Ruuti ja se lähtee Anjalankoskelle. RantuMimmi lähtee toiselle puolen suomea, sillä Uusi Kaarlepyy on paikkakunta, missä sen pitäisi jäniksiä ajella. 

Uroksista Remu sai myös osoitelapun eilen ja sen tuleva koti sijaitsee Karhulassa. Remu, Remuliini on vanhin uros joten sillä oli tarkoituskin että Remu nimi säilyy. Loput urokset, Ressu, Rekku ja Reiska, saa osoitelaput ja viralliset nimet lähipäivinä, kuitenkin viimeistään keskiviikkona , jolloin eläilääkäri tulee siruttamaan ja tarkastamaan pennut.

01.04d%20%281%29.jpg
Elly ja Unelma antavat pentujen syödä rauhassa, mutta kuitenkin koko ajan tarkaillaan taustalla, että jos sinne kuppiin jäis jotain myös heille. Hyvin nopeasti ovat he kuppia tyhjentämässä kun siihen jotai jää.

0104c.jpg
Kamalan pelottavia leluja! Uskaltaiskohan mennä lähemmäksi?

0104b.jpg
Hampaiden käyttöharjoituksia on myös ohjelmassa usein ja ne kohdistuvat aivan kaikkeen mahdolliseen kuten kalusteisiin..

0104f.jpg
..ja kaveriin.

0104.jpg
Painia siellä..

0104a.jpg
..painia täällä..

 0104e%20%281%29.jpg
..painia joka puolella...

0104g.jpg!
..ja sitten Maitobaarin kautta päikkäreille!