141518a.jpg
Lempi

Lähtökohtaisesti kevät on mennyt koirarintamalla mukavasti! Unelman ja Lakun pennut ovat kotiintuneet loistavasti uusiin koteihinsa ja Lennu sekä Lempi on aloittanut jo näyttelyharjoitukset.

Muutaman kasvatit ovat jo entineet käymään näyttelykehässä ja menestyneet kohtalaisesti tai oikeastaan erinomaisesti! Kaikki näyttelyssä käyneet ovat saaneet ERI.n joka näin  metsästysominaisuuksiin ja luonteeseen panostavalle kasvattajelle on lähes lottovoitto.

Ellyn ja Remun ( Astalan Runolf) jälkeläisistä on Rantu saanut Vaasan kansainvälisessä näyttelyssä JUN-ERI ja SA, tuomarina Sakari Poti. Samasta pentueesta Reiska on ollut Kouvolassa Maija Mäkisen arvosteltavana ja saanut myös ERI.n.

Unelman ja Sällin pennuista on Sissi ehtinyt jo käymään kolmessa näyttelyssä. Kahdesta ensimäisestä tuli KÄY-EH mutta Parikkalassa tuli sitten KÄY-ERI ja SA tuomarina Pekka Teini. Myös Sampo samasta pentueesta kävi Oulun Nort näyttelyssä, saaden AVO-ERI, Tuomarina siellä oli Aila Lehmussaari.

Ensi viikonloppuna on Siilinjärvellä Mehtäkoera Ryhmänäytely ja sinne onkin ilmoittautunut 7 kasvattiani. Todella mukava nähdä kasvatteja eri pentueista ja etenkin Ellyn kaikista kolmesta pentueesta.