Sunnuntai aamuna  kyllä näytti siltä, että minut ja Mariko lasketaan vain aitaukseen päiväksi!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Nimittäin jo anivarhain tuli Mika ja sen kaveri Antti meille. Ne otti Ritken takapenkille ja metsästysvarusteet mukaan ja menoksi! Kyllä meitä tyttöjä harmitti ja ainakin minä mekkaloin kamalasti, että pääsisin mukaan. Eikä siinnä vielä kaikki! Sitten mamma ja ukko läksivät metsästysvaateet päällä, ukon autolla jonnekin. Me siis Marikon kanssa jouduimme jäämään kotiin!

 

Päivällä sitten Mika, Antti ja Ritke tulivat kotiin, eikä niillä ollut saalista, vaikka Ritke oli ajanut hyvin. Eikä minuutteja ollut laskettu!

Mika vei Ritken sisälle ja puki mulle ajoliivin päälle! Jipppi minä pääsin metsälle. Aika läheltä autoa löysinkin pupun hajut ja nopeasti myös koko pupun! Eikä se ajokaan kauan kestänyt, kun pupu juoksi passimiesten eteen ja oli nurin! Hyvä me!

Sitten vielä kävelimme jonkun aikaa ja löysin toisen pupun, mutta se ei sitten juossut passimiesten eteen, joten saaliiksi jäi 1 korvapari!

 

Kotona ehdin ottaa pienet päikkärit, ennen kuin mamma ja ukko tulivat. Arvatkaapas ketä niillä oli mukana? Herkko ja sen perhe!  Jälleen näkemisen riemu oli rajaton, kun me ulkona juoksimme ja painimme! Onneksi Mariko oli aitauksessa eikä tullut häiritsemään meitä. Ritke vähän meitä komensi, mutta siitä me ei välitetty.

 

Herkko oli ollut etsimässä ja ajamassa pupua ja muut laskemassa minuutteja.

 

1964823.jpg

Passimies Roope kuulostelemassa Herkon ajoa.

 

1964809.jpg

 

Perttu ja Ukko notskilla….

 

1964811.jpg

 

…Perttu tais laskea lampaita!

 

Jostain syystä meidän blogi on muuttunut tosi hitaaksi ja varsinkin uusien kirjoitusten lisääminen on aikaavievää puuhaa. Siinnä ei auta minuuttien laskeminen vaan eilenkin meni koko ilta ja emme saaneet uutta kirjoitusta lisättyä!!! Tietääkö kukaan mistä johtuu ja onko teillä muilla samoja ongelmia?

 

Tänään olin mamman jaTuijan mukana metsässä! Satoi vettä ja tuuli oli kohtalaisen navakkaa, mutta me tytöt vaan menimme metsään. Minä etsin pupun ja ajoin sitä! Mamma ja Tuija keräsi suppilovahveroita ja oli se mamma haulikonkin kaivanut  esille, mutta pupu ei tänään juossut sen eteen. Aika märkiä olimme kaikki, kun puolenpäivän aikoihin kotiin tulimme.

Huomenna taas uusi päivä ja uudet kujeet; terveisin Friidu