Ei ole ehtinyt kirjoitella juurikaan meidän elämästä, kun on töitä ja harrastuksia, niin että tukkaputkella pitää juosta!

Metsässä olen ollut aina kun on vähänkään aikaa työltä (palkka työltä, sillä kotihommat saa nyt jäädä rästiin). Marikolla on ollut elokuun 20 päivän jälkeen 12 treenipäivää ja aamulla taas mennään! aamulla on vuorossa 2 hakuerää ja saa nähdä minkä mittaiset ajot niistä muodostuu, vai tuleeko ajoa olenkaan.  Pari reissua on ollut, että ei ole Mariko saanut pupua ylös, mutta yleensä tiet ovat ne pahin kompastuskivi.

Myös Elly on päässyt ajamisen makuun, sillä eilen se ajoi pupun metsään ja sitten älysi ruveta tutkimaan jälkiä ja eikun haukkupäällä perään. Alunalkaen Mariko otti sen jänniksen ylös ja se  tuli Marikon ajossa meitä vastaan tiellä. Yhdessä ne sitä sitten ajoivat jonkun aikaa ja sitten tuli hukka. Elly tuli pois, mutta Mariko etsi. Me näimme, että jänis meni tietä pitkin, mutta kun klo oli jo 20.30 niin otin Marikon kiinni ja läksimme kotiin.

Pari viikkoa sitten vastaavassa tapauksessa Elly  ei lähtenyt jäniksen perään vaan jäi kaikessa rauhassa tutkimaan hajuja ja sitten kotvan ajan perästä pari kertaa haukahti, mutta eilen illalla oli vauhti jo toisentainen. Jänis ja jäljet kiinnosti paljon enempi kuin silloin. Siitä se lähtee/tai sitten ei-am-