Näistä tytöistä ei ole vielä päätetty mikä menee minnekin päin ja yksihän on vielä vapaana! Yritin ottaa yhteiskuvia mutta se oli lähes mahdoton tehtävä. Ainoa jonka nyt juuri ja juuri voi julkaista on tämä tässä! Sitten räpsin sieltä täältä ja alla on lopputulos: Vesisade keskeytti kuvien oton mutta huomenna jatketaan sitten päivänpaisteessa!

p-p-p-normal.jpg
Pimu-Peppi-Pirre

peppi1-normal.jpg  peppi-normal.jpg
Peppi

pimu-normal.jpg  014-normal.jpg
Pimu

pirre-normal.jpg
Pirre

Kaikki nämä kolme narttua ovat hyvin reipasotteisia sillä nämä selättävät nahistelussa jopa Pomon joka on urosten kingi!

Pirre on vähän hankala käsitellä ainakin vielä. Se rimpuilee ja yrittää näykkiä sylissä ja määräillä mutta tullee kuitenkin hyvin mielellään syliin ja kerjää huomiota. Ukon villasukat ovat Pirren mieleen ja ei sitten millään lopeta niiden vahtaamista. Mikään muu ei saa huomiota ja ukko villasukkineen on lähistöllä niin Pirre painaa perästä!

Peppi "mamman karhukoira" on tosi kova taistelija penturähinöissä eikä varmasti jää toiseksi mutta se on helppo käsitellä. Jostakin syystä se on myös Marikon suosikki tai sitten se hakeutuu mummon seuraan sillä se nukkuu lähes aina Marikon kainalossa. Osaa pyytää syliin ja antaa aamuherätyksen!

Pimu on ehkä eniten tullut äippäänsä. Ottaa reippaasti osaa penturähinöihin mutta on helppo käsitellä. Ei kerjää huomiota ja on sellainen huomaamaton laumassa. Tulee kutsusta ja on rauhallisesti sylissä. Hampaita katsottaessa ei yritä näykkiä ja uskoo lähes poikkeuksetta ekaa "kieltoa".