lahto.jpg
Elly Ja Freddi


Maanantaina Kiihtelysvaaran kirkonkylän, nykyisen tapulikylän, kuningatar Elly läksi Ahvenenmaalle, katselemaan josko siellä olisi kuningattaren virka auki! Miespalvelija Freddi kävi hänet noutamassa Kouvolasta jonne me Unelman kanssa Ellyn saattelimme! Hyvin Elly kuulema viihtyy Ahvenanmaalla, poikansa Ressun perheessä ja oli siellä heti kuin kotonaan!
Kouvolasta ajelimme sitten Unelma kanssa Pihlajalahdelle Savonlinnan kupeeseen tapaamaan Selmaa ja Eerikkiä. Tietenkin suuntasimme heti ti aamuna metsään! Selman eka ajettava osoittautui ketuksi ja pari jänistäkin löytyi päivän mittaan.
Unelma ei saanut siellä kohtalaisesta hausta huolimatta ylös ajettavaa. Eka haku meni pellolla puurtamiseksi, toisella haulla oli ajokoiran pentu isäntänsä kanssa ollut samoilla tanterilla aamun ja kolmas paikka ei tuottanut tulosta laajasta hakualueesta huolimatta.

DSC_0384.jpg
Roope, Selma ja Unelma

Keskiviikko aamuna sitten oli vuorossa Anninkulman Roope jota Eerikin, Selman ja Unelman kanssa menimme katsomaan ja kuuntelemaan! Roope haki hyvin ja  ajeli mukavasti pariakin eri jänistä! Roopen luonteesta jäi erittäin positiivinen kuva, eikä ulkomuodossakaan juuri muuta moitittavaa ollut kuin vähän liian massava minun silmissä. 

DSC_0386.jpg
Mikko Ralli, Roopen isäntä ja Roope. Eerik Pajunen Selmansa kanssa sekä Unelma.

Hyvillä mielin palasimme Unelman kanssa keskiviikko iltana kotimaisemiin. Oikein mukava ja antoisa reissu. Mielenkiinnolla jään odottamaan päättävätkö Eerik ja Mikko että Roope ja Selma tapaavat Selman seuraavien juoksujen aikaan!