Meidän piti eilen vain viedä ajokoekyltit maastoon tämän päivän ”Susirajan pamausta” varten, mutta kuitenkin otimme Täpän mukaan!

Vein Täpän n 100m autolta ja se läksi hakemaan. Puolentunnin päästä läksi ajo joka kesti vain 3min. "Poppamiestentiehen" tökkäs ajo ja Täpä tuli jonkun ajan kuluttua omia jälkijään pois. Mie läksin viemään sen takaisin hukkapaikalle.Tässä vaiheessa tuli lunta taivaan täydeltä!

Hukkapaikalla Täpä etsi tien kummaltakin puolelta ja minäkin kävelin lenkin mutta jäljet katosi pusikkoon. Sitten Täpä palautui tien lähelle ja alkoi kiertää ainoaa rakennusta joka siellä on. Se on sellainen tiiliseinäinen ja toiselta puolen on katto rikkoutunut ja kumpikin pääty on auki.  Väliseinässä on 3 aukkoa läpi toiselle puolen ja niitä Täpä nuuhki ja erityisesti yksi aukko sitä kiinnosti. Aukosta ei koira mahdu mutta jänis sopii menemään. Olin jo aikaisemmin käynyt seinän toisella puolella ja siellä oli 3 nippua rakennusvilloja, pari muovipönttöä ja auton rengas.  Menin uudestaan sinne ja otin villat pois nurkasta ja siellähän se jänis oli kuormalavan alla! Vedin sen takajaloista pois ja Täpä katsoi vieressä. Purra meinas jänis minua sormesta mutta onneksi oli hanskat. Niskasta ja jaloista pitelin ja laskin Täpän eteen ja sanoin jänikselle että  säästit henkesi kun et ollut Ellyn tai Unelman kanssa piilosilla. Lienee selvää että kumpikin ryntäs hirveellä vauhdilla liikkeelle ja tuli muuten ääntä pikkukoirasta!

Ajo kesti 17min kun hävisi ajettava Kiimalampien luokse mutta Täpä etsi varttitunnin, kävi minun luona ja meni vielä uudestaan etsimään. Tällä reissulla viipyi puolisen tuntia ja jänistä ei enää löytynyt! Lähdimme lumisaateen sattelemana pois!