Ei meinaa valoisa aika riittää että yhdellä tutkapannalla juoksuttaisi kaikki kolme koiraa samana päivänä! Toinen panta on huollossa.

Tänään oli aikomus lähteä Ellyn kanssa aamusta, mutta Elly päätti mennä koppiin ja katseli kopin ikkunasta meitä eikä suostunut tulemaan kopista pois! Marikoa ei tarvinnut houkutella mukaan ja niinpä ukko päättikin ottaa sitten Marikon! Minä vähän vastustin, kun oli ollut puhetta juoksuttaa juniorit, mutta minkäs teet kun toinen haluaa metsälle.

Marikohan otti heti ajon, mutta se jänis juoksi "ei luvalliselle" alueelle ja sen sallitun puolentunnin päästä kävimme Marikon pois!

Paikan vaihto ja en ehtinyt nuotiota sytyttää kun Marikolla oli jo jänis ylhäällä. Sitten sitä mentiin ristiin rastiin ja jänis varmaankin yritti mennä yhden kesäpaikan alle, mutta me tukimme männeellä viikolla mökin alusen. Omistajan luvalla siis tukimme ja lähinnä sitä varten, että kun ensi viikon loppuna on ajokoirien Kilpa, niin ajo ei katkea siihen kun jänis menee piitoon mökin alle! Pieni hukka tuli Marikolle siinnä mökin pihassa, mutta sitten taas ajo jatkui ja lopulta jänis juoksi ukon eteen.


Tämän päivän tehoteam!

Sitten vaihdoin koiraa ja Elly suostui lähtemään mukaan ja vieläpä haki kohtuullisesti, mutta ei saanut jänistä ylös. Selvästi Ellyllä oli useassa paikassa hajuja mutta ei vaan pompannut jänis ylös. Lähes neljä oli kello kun tulimme kotiin joten Unelma jäi juoksuttamatta metsässä tänään.