Ellyn eka esiintyminen näyttelyssä tapahtui Ilomatsissa. Olen niin ylpeä pikkukoirastani, sillä niin mallikkaasti hän esiintyi näyttelypaikalla ja kehässä. On se vaan mahtavaa olla näyttelyssä "täysipäisen" koiran kanssa.
Elly ei ole juurikaan nähnyt muita koiria kuin beageleitä ja naapureiden sessukat! Minua vähän hirvitti etukäteen, miten Elly suhtautuu muihin rotuihin, mutta hyvin meni. Kaikkien kaveri se olisi halunnut olla, niin koirien kuin ihmistenkin.


Kohta on meidän vuoro


Hampaat on katsottu


Korkeus mitattu 38 cm


Edestakaiset menossa


Rauhallinen seisonta tuomarin edessä. JUN-EH

Punaisella matolla käveleminen ja juoksu sujui aivan hyvin, mutta muu osa lattiasta oli peitetty valkoisella muoviressulla, joka kahisi ja oli liukas. Enpä sitten älynnyt etukäteen Ellyä siinnä juoksuttaa ja Elly vähän aristeli ressun päällä juoksua. Muuten esiintyminen sujui mallikkaasti ja seisominen tuomarin edessä jopa paremmin kuin uskalsin odottaa.

Arvostelu on myös hyvä ja seuraavia näyttelyitä mietitään, minne mennään. Arvostelun olen päivittänyt kotisivuille, mutta sivujen siirto ei nyt onnistu, kun ei saa yhteyttä palvelimelle, mutta kyllä se joskus onnistuu!

Elly sai näyttelyssä paljon positiivisiä kontakteja erirotuisiin koiriin ja häntäpystyssä mennää uusiin hasteisiin