"posio.jpg
Metsästyskauden avausta vietimme Posiolla Astalan ajojen merkeissä! Mukana oli 22 henkilöä ja vähintää yhtä paljon koiria! Ajot kuulitiin monessa maastossa ja juttu lensi nuotiolla!
Screenshot_2017-09-02-08-09-07.jpg 
Unelma ajeli jäniksiä vauhdikkaasti ja varmoin ottein! Lauantain kisassa kuitenkin 42min hyvä ajo loppui poroaitaukseen ja toista ajettavaa ei sitten sieltä löytynyt! Olimme aivan väärässä paikassa, sillä minun kartanluku meni vähän pieleen. Vain noin 8km! Asia selvisi minulle vasta illalla kun minun kertomukseni ei oikein mennyt yksiin paikasta niiden kanssa jotka oli siellä ollut edellisenä päivänä! Hyvä päivä kumminkin ja Unelma työskenteli erinomaisesti koko päivän! Unelma ei ajanut poroja, vaan haukkui niitä vähän ja lähti tekemään omia töitään!
 
Mukava viesti kuvan kanssa lämmitti mieltä Posiolla! Ellyn ja Pekon tytär Pirre oli kunnostautunut aloituspäivänä ja saalistakin oli tullut aivan tuplasti! Seuraavaksi Pirre ja Saku voisivat mennä kokeilemaan tuuria kokeisiin!
01092017.jpg
"Metsästyskausi alkoi hyvin kuten kuvasta näkyy. Ensimmäinen ajo 53min, toinen 55min. Rusakoita molemmat. Suurimman osan juoksivat teitä pitkin kaatosateessa. Kokeessahan ajoaika olisi ollut pitempi kun puhelin näyttää vain haukutut minuutit."
 
posio1.jpg
Viihtyisä paikka oli Himmerki ja ruoka oli erinomaista ja palvelu parasta mahdollista! Vaikka maastot nyt eivät olleet niin jänisrikkaita, niin kyllä voisin mennä Posiolle uudelleen!