Metsästyskausi on avattu ajattamisen merkeissä sillä joka päivä on löytynyt ajettavaa!

evaat.jpg
Eväspöytä

Tänään oli metsässä vilinää ja vilskettä! Koiria oli mukana 8 kpl ja ihmisiä 5. Omia kasvatteja olivat Elly ja sen pojat Rekku sekä Ressu. Sitten oli Peräpöksän Kara ja sen pennut  Korpivainun Usva ja Kuti. Lisäksi olivat mukana myös Astalan Unelma ja Roope Rekun kaveri. Viiden eri kasvattajan koiria ja hyvin sopivat samoille tantereille!

pojat.jpg
Rekku ja Ressu viihtyivät toistensa seurassa

Elly ja Kara kaivoivat jäniksen ajoon jonka me lähes kaikki näimme ja etenkin Kuti ja minä todella läheltä! Kuti venytti oikein kaulaansa kun ihmetteli että mikä ihmeen elukka se tuo on kun tulee eteen hyppimään.

Elly ajoi jänistä 94min äänen kanssa ja pari hukkaa oli välissä. Karalle kertyi ajominuutteja 24. Taisi kaikki muut ajaa myös sitä Ellyn ja Karan jänistä jossain vaiheessa paitsi 7 viikoiset Usva ja Kuti! Mukava yhteinen metsäpäivä siis miellä kaikilla takana!

korpivainut1.jpg
Kuti edellä, Usva perässä ja kamera ei pysy mukana vauhdissa

Aloituksessa 20.8 Elly ja Kara löysivät ajettavaa ja pikku Korpivainut kuuntelivat alussa ihmeissään että miksi nuo huutaa tuolla metsässä. Jänis meni asutun talon pihapiiriin ja jouduimme hakemaan koirat pois puolentunnin ajon jälkeen!

korpivainut2.jpg
Elly lähtee hakemaan ja pikku Korpivainut seurasivat sitä

Elly karisti ne nopeasti kintereiltään ja siirtyi metsän puolelle. Rohkeasti pennut kuitenkin sammalikossa seikkailivat.

korpivainut.jpg
Asta, Kuti ja Usva aloituksessa

Tiistaina kävin Ellyn kanssa ja myös silloin ajettava löytyi ja reilun puolituntia jänis kesti ajossa kun se eksytti Ellyn.