Lauantaina mamma ja ukko jättivät meidät kotiin. Friidu ja minä jouduimme eri aitaukseen kuin Ritke. Se joutui yksin isoon aitaukseen ja me sitten talon päädyssä olevaan korkeaan aitaukseen. Meille ei sitten huolita kutsumattomia poikavieraita. Sillä minun juoksuaika on juuri ja juuri ohi ja Friidulla "päällä".

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Mamma ja ukko siis läksivät jonnekin ja kun ne iltapäivällä kotiutui, loisti mamman naama kilpaa ison pokaalin kanssa! Mamma oli voittanut PK.n beagle-yhdistyksen naistensarjan PILKKIKILPAILUN. Lisäksi se oli saanut repun joka oli lähes täynnä palkintoja, voileipä grilli, sytkäri ja koiran EA-laukku, joka kylläkin oli ukon palkinto. Ukko oli ollut sarjassaan kuudes. Mamma oli saanut kaloja jopa enempi kuin ukko ja siitä se itsekin oli yllättynyt.

1422843.jpg
Pilkkikilpailu palkinnot.

 

 

Sunnuntaina minä pääsin mamman kanssa Lieksaan mätsäriin. Ensin kävimme mummolassa ja sitten näyttelyyn. Myös Ritva täti ja Roope, vehnäterrieri, läksi mukaan.

Kehässä olin tosi sievästi ja rauhallisesti, mutta sain sinisen nauhan. Se iso kaveri "rotikka" ei  edes hampaitaan näyttänyt tuomarille ja sai punaisen! Mamma oli hyvin tyytyväinen minun esiintymiseen ja käyttäytymiseen näyttelypaikalla. Palkaksi sain siankorvan.  Neljä parasta sijoitettiin ja emme olleet siinnä sakissa.

Myös Roope esiintyi hyvin ja sai punaisen nauhan, mutta loppukilpailussa ei sitäkään sijoitettu.

 

Saimme uusia tuttavia ja koiraystäviä, joita varmasti tapaamme tulevissa koitoksissa!

 

1422851.jpg
Kotona väsytti näyttelyesiintyminen!

 

Tällainen viikonloppu meillä; terveisin Mariko

 

PS: Friidu lähettää terveisiä Herkolla ja odottaa tapaamista.....

 

1422848.jpg
.....ja lupaa olla kiltisti!