kaikki.jpg

Kokkolassa oli 20.7.2018 Beaglen Erikoisnäyttely, jonne oli saapunut 7 kasvattiani. Yhteensä koiria oli ilmoitettu näyttelyyn 65. Näyttelyn kaikki tulokset löytyy Kennlliiton sivuilta: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmNayttely.aspx?Id=11083&R=161

lennu1.jpg
Outi ja Lennu

Pentuluokassa  kehään astelivat ensikertalaisen Lennu ja Outi. Esiintyminen sujui oikein hyvin ja Lennu tepasteli kauniisti Outin ohjauksessa. 
 

IMG-20180721-WA0005%20%281%29.jpgrekku2.jpg
Asta ja Rekku

Toisena esiintyivät Rekku ja Asta. Heillähän meni kehässä kuin vanhoilla tekijöillä. Rekku pönötti seisoa kovassa seurassa kauniisti ja se riitti tälläkertaa Erittäin Hyvään EH. 

Avoimessa luokassa esiintyivät kastattini Täpä ja Minni (Täplä ja Rantu), jotka myös saivat kumpikin Erittäin Hyvän EH. Kumpikin esiintyi oikein mukavasti kehässä sekä kehän ulkopuolella.

Sitten olikin jännitys huipussaan kun käyttöluokassa kehään astelivat Pauliina ja Tinka (Peppi) sekä Erik ja Selma (Sissi Sinipiika).Tarvittiin vielä yksi EH että Ellyn jälkeläisluokka voidaan esittää ja samoin myös Kasvattajaluokaan tarvittiin vielä yksi EH.

Selmahan esiintyy aina hyvin mutta Tinka ei tykkää näyttely esiintymisestä ja sitä kiinnostaa kaikki kentälle tippuneet herkut ja hajut! Tälläkertaa kuitenkin Tinka suostui juoksemaan kutakuinkin  hyvin ja kun kehäsihteeri kertoi tuloksen Erittäin Hyvä EH, niin tuulletukset oli näyttelyn kuuluvimmat! Pauliin kiljui kentällä ja minä kentän ulkopuolella!

Myös Selma (Sissi Sinipiika) sai Erittäin Hyvän EH.

tinka_selma.jpg
Pauliina ja Tinka sekä Erik ja Selma

Käyttöluokan kilpailuluokassa Tinka yllätti iloisella esiintymisellä ja voitti sen, toiseksi tuli Selma.

tinka_kay.jpg
Tinka ja käyttökuokan voittopokaali

elly_val.jpg
Elly

Sitten olikin Ellyn vuoro joka esiintyy yleensä hyvin, eikä se nytkään tuottanut pettymystä! Tuloksena Valioluokan Erinomainen ja SA. Paras narttu kehässä ei sijoitusta.

kasvattaja1.jpg
Elly, Rekku, Selma ja Minni kasvattajakehässä.

Kasvattajaluokassa sijoituimme kolmanneksi. Astalan kennel oli paras ja Sutinan kennel kakkonen. 

ellyn-jalkelaiset.jpg
Ellyn jälkeläisryhmässä Rekku, Minni, Täpä ja Tinka

Aivan huippua oli että Erkkariin saimme kasaan Ellyn jäkeläiryhmän, sillä teimme hirtoriaa. Koskaan ennen Suomessa ei ole esitetty Beaglen Erikoisnäyttelyssä ER-koiran jälkeläisryhmää! 

20180720_201648.jpg
Rekku, Minni, Täpä, Elly ja Tinka

Kiitoksia kaikkille mukana olleille! Teidän kanssanne on mahtavaa tehdä yhteistyötä!

Kuvat: Tiina Rinne, Hannu Toppila, Pauliina Uusi-Penttilä, Laura Pajunen