Maliskan kennelin T-pentuetta odotellaan syntyväksi Vapun aikoihin! Elly on ultrattu ja todettu kantavaksi!
Sukutaulu: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI35162/10&ReknoE=ER20320/10

Turo%202014.jpg

Pentueen isänä on Fi Kva Se Kva Fi Mva Se Mva No Mva Pohj Mva C.I.B C.I.E Astalan Tuutti ”Turo”. Tuutti omaa upean ja kestävän metsästyskoiran rakenteen. Metsässä sen paras ominaisuus on ajotaito. Tuutin ajoerien keskipituus on erinomainen 78,62 minuuttia. Tuutti saavutti käyttövalion arvon 2014, sen kva -arvoon vaikuttavat ykköstulokset on kaikki yli 75 pistettä. Tuutti on 2014 Keski-Pohjanmaan piirinmestari. Pohjan lohkossa 2014 Tuutti oli kolmas ja Ajovoittajassa 2014 kahdeksas. Tuutin emälinjassa on vahvoja kaksoisvaliota, jotka ovat olleet myös hyviä periyttäjiä. Tuutin emä Fi Kva Fi & Se Mva Astalan Nelly palkitaan 2015 vuosikokouksessa Hopeisella periyttäjäpalkinnolla. Samoin Tuutin emänemä, Pohjoismaitten mestari 2011 jäniksenajossa, Fi Kva No Kva Astalan Gitta saa samassa vuosikokouksessa myös Hopeaisen periyttäjäpalkinnon. Emänemänemä C.I.B Fi Kva & Mva Astalan Ronja on palkittu Kultaisella periyttäjäpalkinnolla. Tuutti on hyvin ajavasta pentueesta ja sen sisaruksilla on useita valion arvoja. Tuutti on ollut koko ikänsä perusterve. Luonne on rauhallinen ja rodunomainen.

elly91.jpg

Pentueen emänä on Fi Kva & Mva Maliskan Elly. Elly saavutti käyttövalion arvon vuoden 2014 Idänlohkokarsinnassa. Muotovalion arvon se sai vuonna 2015. Elly on sujuva-ajoinen ja sen erien minuuttikeskiarvo on 64.44. Ellyn narttulinja pohjautuu englantilaiseen ajuekantaan isoäidin South Herts Emlyn kautta. Emlyn kautta linjaan tulee erittäin vahvaa ja monipuolista geenipoolia lisää suoraan beaglen alkuperämaasta. Ellyn isä on Fi & Se Kva Astalan Eräneuvos. Elly on ollut erittäin terve ja se hoiti ensimmäisen pentueensa upeasti. Ellylla on hyvä rodunomainen luonne.

Pentue syntyy toukokuun alussa ja ne ovat luovutusikäisiä juhannuksen 2015 aikaan. Sukutaulu antaa pentueelle erittäin hyvän ja monipuolisen perimän. Pentue on kevyesti linjattu sujuva-ajoiseen Fi Mva Omani Metsäneuvokseen. Metsäneuvos oli terve ja erittäin pitkäikäinen ajuri. Metsäneuvos eli lähes 15 -vuotiaaksi. Metsäneuvoksella on useita hyvin ajavia jälkeläisiä. Astalan G-pentue tulee myös molemmilta puolin sukutaulua Gittan ja Geronimon kautta. Pohjoismaisiin sukuihin tuo monipuolisuutta isälinjan Ruotsin Kva & Mva C.I.B Bealvaux Macigal Storm, jonka tausta on Australiassa. Emälinjan vahvistaa englantilainen South Herts Emly. Kahdeksassa polvessa sukukatokerroin lupaa erinomaisen laajan geeniperimän. Pentueeseen on haettu hyvää ajotaitoa, kestävää rakennetta ja upeaa luonnetta.

Pennut syntyivät 30.4.2015. Pentuja syntyi 9 mutta vain 4 jäi henkiin!

Täplä "Täpä" jäi kotiin
Turo asustaa Savonlinnassa Karperin Karin ja Osku beaglen kanssa
Tähti "Annu" asustaa Pielavedellä Mika Jokelaisen laumassa, johon kuuluu kaksi beagleä, uros ja narttu.
Taika asustaa Pöljässä Vesa Asikaisen perheessä