Eilinen ilta meni varustautuessa klo 00:00 irtilaskuun! Tutkapanta piti testata vielä uudemman kerran ja vanha kolhiintunut luurikin näytti pelaavan moiteetomasti! Kahvit termariin ja lohturuokaa kylmälaukkuun jos sattuu että eivät saa jänistä ylös! Jokatapauksessa makkarat oli mukana ja ne myös ehdittiin paistaa!

2017-08-20.jpg

U irti puoliltaöin ja ajo läksi 0;36 yli 400m päässä irtilaskupaikasta. Sanomattakin selvää lienee että olin onnellinen sillä valeraskaus on taas ollut vaivana ja viime päivät on kaivettu pesää milloin minnekin! Tutkaan tuli haukuttuja minuutteja 42 ja kokonaisaikaa 74min kun ajelin Unelman luokse ja kaveri otti sen kiinni asvalttitieltä. Yli 2 tuntia ehti työskennellä lämpimässä yössä joten se sai riittää. Lämmintä oli 17-18 astetta ja vesi maistui ajurille ja aivan mielellään tuli kyytiin.

Aika paljon oli pätkiä mitkä tutkan mukaan meni ääneti vaikka minä olin välillä kuulevinani haukkua! Vähän täytyy vielä tarkistella virityksiä! Ainut havainto eläimistä oli kettu joka meinasi hypätä auton eteen kun olimme menossa hakemaan Unelmaa.

Sitten oli käyttövalioiden vuoro ja ne sumpaili yhdessä mutta haku oli tehotonta. Lisäksi karhun metsästysporukka alkoi ajelemaan ja kun sama auto meni meidän ohi kolmannen kerran ja jäi lähi mutkaan, lähdimme pois. En kyllä odottanutkaan Ellyltä muutakuin että saa vähän juosta tai siis oikeastaan toivoin että ei vaan sattuisi saamaan jänistä liikeelle, kun on vasta muutama pv siitä kyy episodista!

Aamun positiiviset: Unelma löysi ajettavan ja ajokin kulki lämpimässä kuivassa kelissä kohtalaisesti. Trensselit pelitti ja seura oli "parasta". Tästä on mukava jatkaa!