ystottelu17.jpg
Unelman palkinnot!

Unelman virallinen kilpailukausi alkoi lauantaina osallistumisella 4-piirin ystävyysotteluun Ristiinassa. Järjestelyvuorossa oli Suur-Savo! Otteluun osallistui kaksi koirainen joukkue Pohjois-Karjalasta, Kymistä ja Suur-Savosta sekä 2 ottelun ulkopuolesta koiraa. Yhteensä 8 osallistujaa. Pohjois-Savo loisti taas kerran poissa olollaan!

Tasaisessa kilpailussa voiton vei Kymi, P-K oli toinen ja SS kolmas.

Sää ja keli oli oikukas ja tulostaso jäi alhaiseksi. 1 omistaja luopui, 4 koiraa ei saanut jänistä liikeelle ja vain 3 koiraa sai ajoja!

Ainakin Unelman eteen sattuneet jänikset olivat pieniä ja vesisade huuhtelin niiden hajut joten ajoa saimme kuulla pätkittäin ja ajettavat hävisivät vähän väliä. Pisteitä kertyi 36.83 joka riitti toiseen sijaan. Voittajalle hävisimme noin pisteen verran! Jälleen kerran olen tyytyväinen Unelman työmotivaatioon ja siihen että vaativissakin olosuhteissa se vaan etsii ja tekee töitä. 

Suur-Savon porukka oli taas kerran onnistunut järjestelemään mukavan kennelhenkisen tapahtuman ja säälle emme mahda mitään! Kiitos heille!

Kaikki tulokset on tässä kopioituna Suur-Savon sivuilta, samoin kuva on sieltä!

yst5.jpg

Rekku ja Pertti Lampinen oikealta, Astalan Unelma, Anneli Malinen ja Peräpöksän Raksu, Pekka Hämäläinen

Ystävyysottelu 9.9.2017

Ystävyysottelu järjestettiin tänä vuonna Ristiinassa ja järjestelyistä vastasi Suur-Savon Beagle ry. Keskuspaikkana toimi Someen Erä-Ässien maja Nallikalliolla.Ylituomarina toimi Olavi Malmberg ja ylituomarin harjoittelun suoritti kokeessa Jouko Lempinen Huittisista. Koevastaavana ja sihteerinä oli Sari Korhonen Savonlinnasta. Neljä maastoa antoivat Ristiinan hirviseurueet, Someen Erä-Ässiltä oli kaksi maastoa, Norolan Metsästysseuralta yksi ja Majaveden Metsästysseuralta yksi. Kaikissa maastoissa tiedettiin olevan ajettavia, mutta ylössaanti muodostui kuitenkin vaikeaksi. Tänä syksynä on kuulunut beagleväeltä, että yllättävän paljon on pieniä jäniksiä koirien ajettavana. Koepäivän ja edellisen yön sade hankaloittivat myös tuloksen saamista. Ottelussa oli hyvä kennelhenki ja järjestelyt sujuivat jouhevasti. Maarasen perhe oli kattanut pöydän koreaksi ja hirvikeitto maistui kaikille. Voittajajoukkueen kiertopalkinto matkasi tällä kertaa Kaakon Beaglen joukkueelle.

 
1. Kaakon Beagle ry 

 FI46618/13 Rekku, om. Pertti Lampinen, Beaj 0 37,67 p.  
 FI53790/15 Toivometsä Jetta om.Hannu Ihalainen, Beaj 0 3,00 p.    

2. Pohjois-Karjalan Beagle ry

 FI41861/11 Astalan Unelma, om. Anneli Malinen, Beag 0 36,83 p. 
 FI27197/15 Tervapekan Ruuti om. Jukka Parviainen, Beaj 0 3,00 p. 

3. Suur-Savon Beagle ry

FI33310/16 Peräpöksän Raksu om. Pekka Hämäläinen, Beaj 0 33,04 p.
FIFI31617/15 Erä-Ahmatin Elli, om. Veli-Matti Hannikainen, Beaj 0 0 p. 

Pohjois-Savon Beagle ry ei osallistujia

FI44528/13 Osku om. Kari Kasper, Beaj 0 3,00 p.

FI39315/13 Täplä om. Mikko Kankkunen, Beaj 0 luopui