Koko popoo pääsi metsään su-aamuna! Pikku Marikokin oli mukana, kun sitä ei viitsinyt yksin kotiin jättää. Kaikki muu tarvittava, paitsi mamman haulikko, oli mukana. Se ei vielä tänä syksynä ole sitä ottanut mukaan. On kuulema tarpeeksi tekemistä, kun harjoittelee gpsien käyttöä ja yrittää jonkun kuvan meistä napata. Haulikkoa olisi kyllä tarvittu, sillä Ritken pupu tuli sitten aivan mamman eteen loikkimaan.  Minä sitä sitten ajoin ja hävitin. Ritke kyllä löysi sen vielä, mutta siltäkin se hävisi. Kun Ritke tuli sitä tielle etsimään, otti mamma Ritken autoon ja lähdimme sitten kotiin.
Ukkolla oli haulikko, mutta pupu ei sitten sattunut juoksemaan sen lähelle, joten korvaparit ei lisääntynyt.

Mammalla ja ukolla oli kiire jonnekin kesäpäiville ja Minna, Vesku ja Rina tulivat meidän seuraksi loppupäiväksi. Me olimme tosi kiltisti kotona. Yhtään ei Marikon kanssa riehuttu.

873756.jpg
Minä oli tosi kiltisti, että ei vaan Minna ja Veskukin lähde jonnekin ja me jäädään yksin!

873454.jpg
Mariko nukkui sohvalla, jonka mamma on korjannut!

Viikolla kyllä käymme metsässä, mutta tänä aamuna ei lähdetty, kun mamma sanoi olevansa niin nuhainen. Oli kuulema pe-päivänä vilustunut, kun kaikki vaateet oli kastunut aamulenkillä. Kotona oli vain päälysvaateet heitänyt kuivamaan ja aloittanut siivouksen. Hiki kuulema kumminkin tulee siivotessa, joten ei ollut vaihtanut kuivia vaateita. Tämän voisi sanoa: Tyhmä pää, niin koko ruumis kärsii!!