Eipä jäänyt paljon jälkipolville kerrottavaa Sysmässä pidetystä Idänlohkovalinnasta Ellyn osalta! Elly sai vain 1pist ja se oli ansioiden mukainen!

Perjantain satoi vettä ja sade jatkui myös yöllä ja lauantai päivänä. Ellyn haku oli huonoa ja yhteydenottoja koeryhmään oli lukemattomia.Tien varressa haisi jotain ja Elly pyöri risteyksen ympärillä saamatta selville minne päin lähtisi? Ryhmän siirtyessä myös Elly hengaili mukana. Kolme tuntia hakua ja mielestäni ei ollut "yöjäljellä" missään vaiheessa! Sitten Elly meni kauemmaksi meistä ja jäi parin-kolmen sadan metrin päähän meistä sykertämään! Hiippailimme katsomaan mitä Elly siellä puuhasteli. Alue oli vesottu ehkä vuosi sitten ja heinät olivat jo kasvaneet yli kaadettujen puiden. Siellä oli jäniksen papanoita ja myös Elly etsimässä. Eipä näyttänyt olevan edellisen yön tuotoksi vaikka häntä heiluikin. Tuomarit olivat sitä mieltä että nyt on yöjälki mutta jos koira hakee 3h tyhjää metsää ja sitten tulee alueelle jossa on jäniksen papanoita niin varmasti häntä heiluu! Itse olin sitä mieltä että ei haissut yöjälki!

240 hakua ja 1piste, siinnä saldo kyseiseltä päivältä likomärkien vaatteiden lisäksi!

5 koiraa ei saanut jänistä liikeelle, yksi suljettu metsästysinnon puuteesta ja yksi luopui, kahdeksan koiraa sai muuta kuin hakupisteet.  Kuitenkin Ajovoittajaan menijät saatii selville!